Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kom ook in actie voor Serious Request

Kom ook in actie voor Serious Request. Borstvoeding is van levensbelang en kan zeker in noodsituaties eenvoudig een babyleven redden! Lees..

Let's hear it for the babies!

De strijd tegen babysterfte 3FM Serious Request staat dit jaar in het teken van "De strijd tegen babysterfte". Een doel dat in deze bijzondere periode van zwangerschap en jong moederschap ineens veel meer betekenis krijgt, toch? Ik voel me dan ook erg betrokken bij deze actie en wil graag met Lingerie voor twee.nlen Poppedop.com een steentje bijdragen!

Voorlichtingsbezoeken over borstvoeding van het Rode Kruis Borstvoeding is van levensbelang en kan zeker in noodsituaties eenvoudig een babyleven redden! Daarom heeft het Rode Kruis vrijwilligers die de moeder en de pasgeboren baby bezoekt voor voorlichting over borstvoeding. Zo'n voorlichtingsbezoek kost ongeveer € 5,-.

Wat kunnen WIJ doen? Lingerie voor twee.nl gaat haar best doen om zoveel mogelijk van dit soort voorlichtingsbezoeken mogelijk te maken en JIJ kan ons daarbij helpen! Bestel in de periode van 12 - 24 december bij je zwangerschaps- of voedingsbeha een Boobytag van € 4,95 en wij doneren dit bedrag rechtstreeks aan Serious Request. Bovendien ontvang je als blijk van dank voor jouw steun 10% korting op je volgende aankoop bij Lingerie voor twee.nl

BoobyTags BoobyTags zijn superhandig tijdens de kraamweken! Het zijn kleurig lintjes die je eenvoudig aan je beha-bandje klikt, waardoor je altijd weet welke borst je het laatste aan je kindje hebt gegeven.

Gratis versturen Gebruik kortingscode PP337Q en je bestelling (incl. BoobyTag) wordt gratis verzonden!

Meer weten? Check de website van Serious Request: www.kominactie.nl/lingerie4twee of onze speciale Serious Request-pagina.