Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • Genant
  • #letitgo
  • zijn

Je verwacht het niet.

Maar doet het toch!

Dat zwanger zijn is een hele ervaring. Naast de bekende zwangerschapskwaaltjes kun je opeens dingen van je bucketlist strepen waarvan je geen idee had dat je het überhaupt op je bucketlist had staan.

En waar ook echt niemand je voor gewaarschuwd heeft......

Dat zwangere vrouwen gekke dingen eten is allang bekend (nou heb ik daar gelukkig weinig last van, behalve dan de Mcdonalds.......ik kan die grote gele M niet voorbij rijden zonder 6 kipnuggets en een medium cola te halen.)

Maar andere gekke dingen, waarvan ik nooit, maar dan ook écht nooit dacht dat ik ze ooit zou doen, zijn toch ook de moeite waard, hierbij een kleine lijst:

- Je kont in alleen een onderbroek door het gordijntje van het pashokje duwen, omdat je met je buik de schuine spiegel probeert te ontwijken.

-In de Hema/pompstation enz. onder het toiletpoortje door duiken, omdat je geen 50 cent bij de hand hebt en de rij om 50 cent te pinnen gewoon écht te lang is.....

-Op een parkeerplaats naast een willekeurige auto gaan zitten, omdat er een rij voor de wc staat.

- Misselijk naar buiten lopen (want frisse lucht) om naar manlief te gillen dat ie de wc deur open moet zetten, ontdekken dat je de wc niet meer gaat halen en dus een bloempot staat vol te laden in de achtertuin.......dat je door de druk van het overgeven ook nog je blaas de vrije loop laat is alleen maar een grappige extra bonus.

- Een wildvreemde omver lopen met je buik omdat je stiekem nog steeds denkt maatje 38 te hebben.

- Het zwembad uitlopen om met een handdoek in een kleedhokje te wachten tot je borsten stoppen met lekken, terug t zwembad in en weer lekkage.....om er pas ná het zwemmen achter te komen dat de toeschietreflex ook werkt bij baby's van wildvreemden.......

- Pissig zijn op manlief omdat ie niet luistert......om later te bedenken dat je het helemaal niet gezegd hebt, maar wel hebt gedacht: oh, dat moet ik m de vertellen.

- Te laat komen omdat je net onderweg moest niezen en dus terug naar huis moest voor een droge broek.

- Gewoon helemaal niet komen omdat je 100.000% zeker weet dat die afspraak morgen om 09:45 Is......terwijl ie dus gewoon vandaag om 8:45 was.

- Geen zin hebben in een afspraak, gewoon thuisblijven en de zwangerschap de schuld geven. "H-e-l-e-m-a-a-l vergeten, sorry sorry sorry."

- In de winkel zeggen "niet zo hard lopen schat, ik heb een zweefkont!" (Want hoe leg je anders last van je SI gewrichten uit???)

- Onderweg naar de keuken met een hapje eten richting de prullenbak lopen, t hapje eten uitspugen en vervolgens de rest van de avondmaaltijd erachteraan gooien. (Bij voorkeur vlak nadat manlief de zak vervangen heeft).

- Heel nodig naar de wc moeten om vervolgens 2 drupjes met veel moeite te laten gaan, na het handen wassen moet je weer plassen.

Nou dat waren zo'n beetje mijn vreemde/genante ervaringen tot nu toe (ik moet ten slotte nog 11 weken) wat voor gênante momenten of vreemde dingen halen jullie uit/hebben jullie uitgehaald?

4 jaar geleden

Meer dan eens de deurklink in mijn buik gehad. Bleef er tegenaan lopen. De kat door de keuken heen laten vliegen. Arme beest stond precies in de nogal grote dode hoek... dagelijks....