Snap
  • Zwanger

HOERA! Het is een meisje!

De 20 weken echo, geen jongen maar een kleine meid, wat een verassing!

Vandaag was het dan zover, de 20 weken echo. Wat was ik zenuwachtig. De hele week liep ik al met de gedachte rond dat er misschien wel iets mis kon zijn met onze kleine. Maar gelukkig was alles goed!! Wat een opluchting zeg, het is natuurlijk altijd fijn om te weten dat het er tot nu toe allemaal prima en gezond uitziet (:

Die vrouw zal wel gelachen hebben...
Wij waren er beiden van overtuigd dat het een jongetje zou worden, net als iedereen om ons heen. Dus toen ik aan haar vroeg of je voorgevoel meestal klopte, zei ze ja.
Maar toen kwam toch het moment dat het een meisje bleek te zijn! Wat heeft de kleine meid ons voor de gek gehouden zeg! En wat was ze druk tijdens de echo, een lekker bewegelijk meisje is het! Volgens mij had ze niet zo'n zin in die hele echo aangezien ze elke keer dat apparaatje weg probeerde te schoppen en dat terwijl ze bij de verloskundige er tot nu toe bij lag als een fotomodelletje. 

Wat zijn wij blij met de kleine meid! Papa heeft het er al steeds over dat er over 16 jaar allemaal jongens aan de deur komen en dat ze gaat stappen, haha. Gelukkig kunnen we eerst nog zelf van haar aanwezigheid genieten. over 19 weken mogen we haar verwelkomen!

9 jaar geleden

Wat leuk voor jullie, gefeliciteerd! Gek dat je zon voorgevoel kan hebben heh? En dan blijkt ook nog dat je er helemaal naast zit. Geniet nog even lekker van je zwangerschap!