Snap

2e x gestript geen energie meer en nog geen baby.

Ik dacht echt dat doe ik even hup naar de Verloskundige even strippen toedeloe en wachten op mijn baby (Girl). Jammer joh...

heb ik weer truus ongeduld ADHD'er dus geloof me 9 maanden is lang (vooral voor mij).

Afgelopen Dinsdag ben ik gestrip waar ik niks op gedaan heb..behalve de hele nacht weeën en spoken en rommelen en t zette maar niet door flink balen dus..

Afgelopen nacht eindelijk even bij kunnen tanken om vervolgens vanochtend weer gestript te worden ..

Maar menn wat en een pijn en wat een vernedering ondanks dat ik een super lieve verloskundige heb echt een schat ! Voelde ik me nog minder dan een Koe echt waar op t moment dat ik daar lag dacht ik, ik wil het niet meer! 

Dat heb ik ook gezegd tegen me zelf ik doe het niet zij ik nog heel stoer afgelopen Dinsdag maar ja hoor daar lag ik weer vandaag gestript en al ..

En nu ?? Weer weeën die niet doorzetten ontzettend veel slijm verlies wat ik mischien nog wel t ergste vind is dat je dus gewoon 5x schoon ondergoed aan moet doen en dat kost me zoveel energie nu gek he ?? 

We hebben samen met de vk besloten morgen naar het Zh te gaan om te kijken wat zij vinden halen of nog even wachten ?? Ook omdat mijn bloedruk wat schommelt leek mij dit een strak plan ondanks dat ik het inleiden zo lang mogelijk wil uitstellen zij zullen het wel weten denk ik wat t beste is ?? 

Ik hoop alleen maar dat ons kleine meisje zich snel meld en zich veilig genoeg voelt om te komen alleen dan zullen de weeën doorzetten denk ik ? 

6 jaar geleden

Laten we t hopen ..zie t ziekenhuis niet echt zitten dus ik hoop zo dat t doorzet !! Thnks !!

6 jaar geleden

Lastig zeg. Kan me goed voorstellen dat je het zat bent. Had ik ook en liep pas 3 dagen overtijd. Iedere vrouw is natuurlijk ook anders, maar bij mij heeft de 2e keer strippen geholpen. Ik voelde tijdens het strippen al dat ze goed haar best deed, en zo'n 3/4 uurtjes later begonnen bij mij de weeën. Die nacht heeft het echt doorgezet en de dag erna vroeg in de middag was ik bevallen. Dus wie weet. Veel succes ! Ik duim voor je dat het nu echt doorzet.