Snap
  • Zwanger
  • medicatie
  • #ziekenhuis
  • #fertiliteitsproblemen
  • Spuit
  • hopen

2de afsrpaak fertitileitspoli

hopend

Afgelopen vrijdag was mijn 2de afspraak bij de fertiliteitspoli om te kijken hoe de groei van 1 of meerdere eitjes was. Ik mocht gelijk in de stijgbeugels gaan liggen.

Links zag ze niets wat noemswaardig was. Maar rechts zat tot mijn verbazing een eitje van 16.1mm terwijl die een week eerder nog op 4 mm zat. Op dat moment werd er gezegd dan mag je zondag en maandag seks hebben. Want dan gaat je eitje wel springen. 

Hmm bij mijn worden de eitjes erg groot. Mijn dochter is met een eitje van 25mm ontstaan. Waar die bij een "normale" cyclus met max 20mm springt. Ik heb toen ook een spuitje gekregen om het eitje te laten springen vertelde ik haar. 

O nou dan schrijven we die nu ook voor. Dan ga je die zondag rond het middaguur zetten en dan zondag en maandag seks hebben. Nog een klein dingetje. Wij zijn vanaf vanmiddag het hele weekend weg voor mijn bedrijf en slapen in een tent met mijn vader erbij. Plus dat ik met een vriendin zondag naar een concert ga van Pink. Is het ook mogelijke dat we hem een dagje later mogen zetten. 

Ja dat was geen probleem. Gelukkig. Dan het liefst rond het middaguur en dan maandag (dus vandaag, en morgen seks hebben). Fijn idee  verplicht seks. Maar het is voor een goed doel zeggen we dan maar. Dus net een half uurtje nog geen eens heb ik de spuit gezet. 

Al stond ik wel te twijfelen om hem te zetten. Dan gaan er toch wel weer wat gedachtes door mijn hoofd. Heb hem toch gezet. Nu is het hopen en afwachten. Terwijl het volgende kuurtje clomid al in huis ligt en er een herhaal recept ligt voor meerdere maanden. Pff. 

Wat een emotionele rollercoaster is dit weer. Ik heb het intussentijd ook aan een paar hele goede vriendinnen gezegd. Dus hadden het al door dat ik weer bezig was. Een bepaald vermoeden hadden ze. Ben wel blij dat er een paar het weten. Dan kan ik ook lekker tegen hun mopperen en steun zoeken. 

Het is dus vanaf nu 2 weken wachten en hopen. Om daarna heel blij te zijn en ook bang of heel verdrietig.