Snap
  • uitje
  • opstapmetkids
  • springkussens
  • middagdutje

Springkussenpark met de kids!

Springen tot je erbij neervalt.

In Middelburg hebben wij sinds een paar maanden een bouncevalley. Gelegen in de zepp. Maar woon je niet in zeeland niet getreurd ze hebben verschillende locaties door heel Nederland heen. 

Na onderzoek te hebben gedaan op het internet en verschillende vlogs te hebben bekeken. Wilde we zelf ook zien. En heel eerlijk bounce valley Middelburg is denk ik zelf 1 van de kleinere parken. Maar dat geeft niet tenmiste niet op het moment dat wij er waren want toen was het  rustig en hadden de meiden ruimte zat om te springen. 

Snap

Bij bouncevalley Middelburg loop je langs de springkussens naar boven. Waar de kassa, zitplekken en restaurant zich bevinden. Ook is hier de wenteltrap naar beneden waar je springkussens kan betreden. Maar ook boven is er een ingang naar 3 verschillende spelen. Waarvan 2 toch echt wel voor de wat grotere kids zijn. En 1 is de lasergame.

Snap

Bij bouncevalley werken ze met tijdsloten. Je betaald voor minimaal 1 uur en zo kan je verlengen per uur. Je krijgt bij het afrekenen een gekleurd bandje waarmee je op de schermen kan zien hoelaat je naar binnen mag. En hoelang je nog mag springen. Ook krijg je dan speciale sokken die je moet dragen tijdens je bezoek. Deze mag je na afloop meenemen een leuk klein souvenir.

Nou moet ik zeggen bij ons waren ze er na 1 uur wel klaar mee. Maar zoals ik eerder aangaf is dit niet een heel groot park. Misschien dat je bij grotere sprinkussenparken langer gaat springen. Aangezien je dan meer verschillende springkussens hebt. 

Snap

Maar bij bouncevalley is niet alleen leuk voor kids. Maar ook zeker voor volwassen tenmiste als je je nog durft te wagen op al die springkussens. Er worden namelijk verschillende evenementen gehouden. Zoals bijvoorbeeld pyjama party of foute party. En doordat er dan een minimum leeftijd word gevraagd kan je dus springen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kleine kids omver springt. 

Het springkussen park is een leuk uitje voor maximaal 2 uur. Voor zowel jong als oud. Met verschillende springkussens, games en springuitdagingen. 

#Momlife_with_acnes

#bouncevalley


Trending op Mamaplaats: Na de bevalling: zo steek je de vlam weer aan!

1 jaar geleden

Super leuk!