Snap
  • #wereldreis
  • reizenmetkinderen
  • #moederschap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantiemetkinderen
  • vakantiemetkids
  • wereldreismetkinderen
  • citytrip

Dit had ik echt niet verwacht bij Lissabon

Op wereldreis met onze meiden; nu 6 weken in Lissabon, Portugal

Normaal deel ik altijd een update over onze wereldreis. Maar nu deel ik een hele fijne vakantiebestemming met kinderen als tip! Je hoort altijd over Lissabon als citytrip, maar ..

het is echt de perfecte vakantie bestemming in Europa☀️🏖️🌁

Als ik aan Lissabon dacht, dacht ik standaard aan citytrip. Maar deze stad (& omgeving) heeft zo ontzettend veel te bieden! Het eerste wat ik dacht toen we aankwamen en de diepte in ging om te zoeken naar wat er allemaal te doen was; is dat 6 weken nooit genoeg zijn! 😂

Laat staan een trip van 3/4 dagen. Het is de perfecte citytrip met kinderen in Europa hoor, of misschien zelfs van de wereld.

Maar het is zeker OOK een van de meest geweldige vakantiebestemming voor meerdere weken. Lissabon & omgeving heeft namelijk serieus van alles wat:

- stad met zijn prachtige architectuur en geschiedenis, talloze parkjes met speeltuinen


- de prachtigste stranden; en dan heb ik het over een aantal die de award hebben gekregen als mooiste strand van Europa (Praia dos Galapinhos en Praia do Ribeiro do Cavalo)


- genoeg te doen voor kinderen (festivals, boerderij activiteiten, workshops etc) , zowel als het regent als voor buiten!


- andere geweldige steden zoals Cascais en Sintra (sprookjesstad) op rij-afstand (30/40 min.) 


- de wijk over de brug: Caparica, waar ik serieus totally in love mee ben; een enorm park met 3 grote speeltuinen die grenst aan het strand met talloze betaalbare beachclubs; de brug over en je bent in Lissabon

Echt DE perfecte combi als je houdt van op stap gaan, verschillende prachtige stranden bezoeken. En zo kindvriendelijk. Uiteraard deel ik alles wat we nu nog gaan doen hier 😍.

Zou jij Lissabon als citytrip kiezen of vakantiebestemming langere tijd? ☀️😍 Of ben jij al eens geweest en wat vond je ervan?

Trending op Mamaplaats: "Een beetje van het sperma kwam op mijn hand"