Snap
  • #zelfinseminatie
  • donor
  • zaaddonor
  • spermadonor

"Een beetje van het sperma kwam op mijn hand"

Mijn eerste zelfinseminatie

Ineens was het zover. We hadden een keurig donorcontract opgesteld, een SOA verklaring overlegd en nu was het tijd voor de eerste poging. Online bestelde ik een zelfinseminatiekitje (ja dat woord bestaat echt). Het bevatte een klein 5ml spuitje met een flexibele catheter van zo'n 10cm eraan.


Mijn ovulatietest gaf aan dat mijn eisprong naderde, dus stuurde ik de donor een berichtje. Deze door mij zo zorgvuldig geselecteerde man kwam zijn zaad aan huis leveren en wel vers. Dus toen de deurbel ging, brak het zweet me uit. Want een man, waarmee ik geen seks zou hebben, zou zich enkele momenten later boven in de badkamer gaan aftrekken. Heel raar idee. Maar goed, vers is het beste, en dat vond hij ook. Hij vertrok naar boven, waar ik al een schoon potje had neergezet. Na ongeveer een kwartiertje kwam hij weer beneden, groette me en vertrok. Nu was het mijn beurt naar boven te gaan...


Terwijl ik de trap opliep, bevloog me een gevoel van misselijkheid. Ik vond het ineens zo'n vieze gedachte om vanuit een potje vreemd zaad naar binnen te spuiten. Deze gedachte werd alleen maar versterkt bij de aanblik van het potje in de wastafel. Op internet had ik gelezen dat je het zaad even moest laten rusten en ronddraaien tot het vloeibaar genoeg werd om op te kunnen zuigen met het spuitje. Dit natuurlijk nog zonder het slangetje eraan. Zonder verder na te denken en met afgewend hoofd deed ik dit alles en draaide toen het slangetje vast aan het spuitje. Een beetje van het sperma liep eruit en kwam over mijn hand. Gatverdamme wat goor. Ongelooflijk dat ik dit ooit een goed idee had gevonden. Maar ja... als je iets graag wil, moet je soms offers brengen, zei ik tegen mezelf als een soort mantra.


Na een grondige scrubbeurt van mijn hand -nog net niet met chloor-vertrok ik naar het bed. Daar pakte ik mijn magic wand, ging liggen en begeleidde het slangetje richting mijn baarmoeder. Omdat ik gelezen had dat de samentrekkingen die vrijkomen bij een orgasme bevorderend kunnen zijn voor de bevruchting was ik van plan mezelf te bevredigen terwijl ik het spuitje leegkneep. Echt heel makkelijk ging dit echter niet, haha. Wie een magic wand heeft, weet dat deze best groot en zwaar is en om dat nog met je andere hand, half in je punani een spuitje leegdrukken terwijl je eigenlijk walgt van het idee... Na een paar minuten verstand op nul en gaan met die banaan, lukte het toch. Ik bleef nog even liggen op bed en ben daarna overgegaan tot de orde van de dag.


Twee weken na deze ervaring, werd ik helaas gewoon weer ongesteld en dacht ik na over een volgende poging, de walging had het verloren van de wens voor een tweede kindje. Ik appte de donor mijn voorspelde datum voor ovulatie maar hij had eigenlijk al plannen. Geen probleem natuurlijk, doen we gewoon die maand erna. Op naar de volgende ronde! 

Hoge temperaturen: bespaar nu €100 op een Dyson ventilator!

De Dyson Pure Cool verkoelt je in de zomer en reinigt de lucht het hele jaar door! De luchtreinigingsventilator verwijdert 99,95% van de allergenen en verontreinigende stoffen binnenshuis.

Nu van €399 voor €299!

> Bekijk hier

Snap
9 maanden geleden

Tja ben zelf als man onrepareerbaar gesteriliseerd en doen het via ixi behandeling wat ook niet lukt proberen ook via een zaad donor wat ook niet lukt tot nu toe mijn vriendin is zelfs bereid alleen met mijn goedvinden om met deze donor het bed in te duiken maar dat gaat mij veel tever weet niet hoe een ander daar over denkt maar de gedachte alleen al zowel dan alleen van n homo (sorry voor t woord gebruik ) ook vindt ik het moeilijk te helpen met het inspuiten van andermans zaad in mijn vriendin dat je kots neigingen krijgt kan ik wel begrijpen we doen nog een aantal pogingen maar grens denk ik dat jeje er bij neer moet leggen dat je niet zwanger wordt op wat voor mannier dan ook

Hier ook 2 zwangerschappen met ZI om medische reden maar wel van eigen partner misschien scheelt dat.. Nadat de eerste zwangerschap niet goed afliep. Inmiddels 3 jaar mama van onze zoon.. Ik heb de inseminatie zonder extra canule gedaan.. dat gaf een stuk minder gehannes en troep haha.

10 maanden geleden

dankjewel, net ook ZI voor de eerste keer en heel herkenbaar allemaal!

10 maanden geleden

Oeh spannend! Ik hoop voor je dat het geslaagd is!

11 maanden geleden

Wat een mooi en eerlijk verhaal. Wat fijn dat je dit met ons wilt delen!❤️