Snap
  • Kind
  • bristol
  • josine
  • thebiggerblog
  • sandalen
  • goedeschoenen

sandalen met een goed voetbed die er ook nog eens leuk uitzien!

shop tip!

Waar vind je nu leuke, betaalbare schoenen die ook nog eens een goed voetbed hebben? 

Het oog wilt ook wat, maar de ontwikkeling en groei van Charlotte's voeten vind ik toch echt belangrijker. Toen ze nog niet kon lopen kocht ik vast wat schoenen in de uitverkoop. Leren sandaaltjes, dat zal toch wel goed zijn? Ze bleken helemaal niet goed aan te sluiten door te veel te platte zool. Ze liep er maar moeilijk op. Tijd voor een paar echte goede sandalen, maar dan wel die er ook een beetje mooi uit zien! Ik verdiepte me in verschillende merken, maar echt goedkoop is het niet altijd. 

Snap

Voor mijn instagram pagina, waar ik veel deel over ons leven als gezin, met dochter van een jaar, mocht ik een paar schoenen uitkiezen van Bristol. Echt leren sandaaltjes, met gouden details, leuke bandjes en ook nog eens een heel goed en verantwoord voetbed.

Wil je ze ook shoppen? Deze schoenen zijn van het merk Woeffies, verkrijgbaar bij Bristol. Onlangs zijn de collecties weer aangevuld, met onder andere dit model maar nog veel meer. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in maten 20-25 voor de kleintjes, maar ook in maten 26-32 voor de grotere meiden. Charlotte zit tussen twee maten in en haar ene voetje is ook iets groter, toch draagt ze hier maat 20 en zit prima! De bandjes zijn verstelbaar met klittenband. Ook het deel om de voetjes zijn redelijk breed, maar door het gevormde voetbed zit het niet te los.

dit artikel is gerealiseerd door middel van een samenwerking. De keuze voor de sandalen zijn mijn eigen keuze, waar mijn mening oprecht op gebaseerd is. 

Snap