Snap
  • Kind
  • mama
  • peuter
  • Momlife
  • boysmom
  • Mamavantwee

Mijn peuter hing uit zijn slaapkamer raam.

Voor dat je met commentaar komt, lees eerst de blog helemaal. Ik riep ook altijd dat dit mij nooit zou gebeuren. Maar helaas is het toch gebeurd! Dit is dus ook meteen (nog) een waarschuwing voor alle ouders!
5 jaar geleden

Topmoeder!! Jij deelt je verhaal om ons allen te waarschuwen en te laten inzien dat we onze kids stuk voor stuk onderschatten. Hier is hetzelfde eens gebeurd. Ik kwam er zelf achter en heb in alle rust meneer naar binnen weten te lullen. Toen dat gelukt was merkte ik de pijn in mn hart. Dat ging zo hard te keer dat ik er de hele dag nog last van heb gehad. Huilend belde ik mn man, die me gelukkig geen slechte mama noemde. Dus ook door mijn reactie zie je dat het indd overal kan gebeuren, dan wel niet gebeurd. Thanks voor t delen van je ervaring en knuffel voor je al mama.

5 jaar geleden

O lieve mama, ik snap zo goed dat je schuldig en de slechtste mama ooit voelde. Maar peuters, hoe klein ook, zijn zo slim en halen de gekste dingen uit. Ik heb mijn peuter een keer in de dakgoot gevonden. Ze zat boven te spelen op haar kamer, ik vond het verdacht stil boven dus ben gaan kijken. Het bleef stil, hoe dichter bij ik ook kwam. Toen ik de slaapkamer in liep zag ik het raam wagenwijd open staan en mevrouw zat op haar gemakje in de dakgoot, beentjes bungelde naar beneden, ze was zich van geen kwaad bewust. Mijn hart sloeg over, probeer dan maar rustig te blijven zodat ze niet zou schrikken en vallen. Gelukkig is het goed afgelopen en die middag nog zat er een klink met slot op haar raam. Ik voelde me toen ook zo slecht. Nu zoveel jaar later kan ik er gelukkig om lachen met mijn tienerdochter, maar bij haar broertjes hebben alle ramen sloten tegenwoordig haha.

5 jaar geleden

Waarschuwen is altijd goed peters worden onderschat in hoe slim ze al zijn. Hier klimt onze peuter(2 jaar en 3 maand) al maanden op de wasmand en dan zo op de vensterbank. Het is bij ons in de aanbouw en die ramen kunnen niet open, maar waren daardoor al vroeg erop gewezen dat dat dus kan en dat ze er slim genoeg voor zijn. Hier hebben we daarom ook een slot erop. Zie het hem namelijk ook al doen. Zou me kapot schrikken. Die kleintjes zijn zo slim. Ik onderschat het zelf ook vaak nog. Maar gelukkig is het voor jullie goed afgelopen. Het kan snel gaan.

5 jaar geleden

Mijn broertje zat vroeger altijd naar de belader van het tankstation bij ins tegenover te zwaaien in zijn, bij lekker weer, open raam ‘s ochtends om 6 uur.. Dit is echt maanden zo gegaan tot mijn vader die man een keer sprak.. Het gebeurd zo vaak. Tot je het in de gaten hebt dan waarschijnlijk niet meer! Je ziet dat het veel vaker gebeurd dus maak jezelf er niet te druk om! Gelukkig is er niks gebeurd!