Snap
  • Kind
  • slapen
  • lekker
  • nachten
  • warme
  • slaapzak
  • koude

Koude nachten: Ergopouch of Puckababy?

Ons zoontje is net een jaar en heeft het 's nachts snel koud. Hij is een slechter slaper en als hij het koud heeft, is het helemaal feest ;) Daarom ben ik op zoek naar een lekkere warme slaapzak en ben ik informatie op gaan zoeken. Er zijn twee slaapzakken uit mijn zoektocht gekomen. Maar welke zal het worden?!
5 jaar geleden

Oh wat fijn zeg! Goede keus! Hier krijg je echt geen spijt van! Ze zijn nog goed voor je eigen nachtrust ook ?

5 jaar geleden

Ik ben uiteindelijk voor de Ergopouch gegaan. En wat jij idd ook al zegt: ze zweten er niet in. Zo ontzettend fijn! Hij heeft veel beter geslapen in deze slaapzak. Eindelijk, na ruim een jaar ? Ik had dit eerder moeten weten ;)

5 jaar geleden

Ja echt, ik ben er heel erg enthousiast over! Ik heb ook lang getwijfeld, wel doen, niet doen... maar ze was er echt niet zweterig in. Ook vond ik het ideaal dat slapen zonder dekentje. Het maakt niet uit hoe ze in het bedje liggen, ze hebben het gewoon lekker warm. M'n mop is nu 2 jaar en heeft een eigen willetje, ze wil nu net als haar broer onder een dekbedje liggen, dus zonder de slaapzak, maar ik leg haar regelmatig weer terug onder het dekbed. Mocht het in de winter erg koud worden, heeft ze pech, want dan gaat de slaapzak echt wel weer aan! Ik had er trouwens 1, dat was echt wassen, snel zorgen dat ik 'm droog kreeg en weer aan. Dat was soms wel eens lastig, maar omdat ze zo duur zijn wou ik er geen 2 kopen. Ben benieuwd wat je gaat kiezen... ?

5 jaar geleden

Wij hebben ook voor beide kindjes de puckababy gebruikt (kleinste slaapt er nog in). Ik vind die slaapzak nog steeds 1 van me beste aankopen. Mijn oudste heeft hem tot bijna 3 jaar aangehad en de mouwen werden toen pas te kort. Zweten in de slaapzak heeft hij nooit gedaan terwijl hij erg warmbloedig is. En qua prijs, ja hij is duur maar als je alle slaapzakken optelt die je moet kopen van 7 maanden tot 3 jaar ben je volgens mij veel duurder uit. Mijn dochtertje is ook een koukleum en die slaapt nu in het teddy gedeelte, in de winter doe ik het zomergedeelte er aan vast en ze heeft het heerlijk warm.