Snap
  • #kinderfeestje
  • #dochter
  • verjaardagsuitnodigingen
  • Verjaardag
  • kinderverjaardag

Kinderfeestje

Het leed dat kinderfeestje heet.

Onze dochter is op een leeftijd gekomen dat we haar wel een kinderfeestje gunnen. In januari word ze namelijk 6.

Maaar thuis zag ik dit niet zitten om met enkele kindjes uit haar klas een activiteit te verzinnen. Haar broertje is namelijk nog geen jaar oud en ik zag dit niet combineerbaar.

Alsook dan nog een apart feestje voor de familie zou wel aan de dure kant worden dan, niet dat ik haar dat niet gun, maar zelf denk ik niet dat ze nog veel heeft aan een middagje taart eten met de familie.

Dus een kinderfeestje it is. We besloten om naar een binnenspeeltuin te gaan. Alsook de meters en grootouders daar uit te nodigen.

Nu het vergelijken van de binnenspeeltuinen in de buurt was eigenlijk wel snel gebeurt. Dus de plaats lag vast. Ook het uur bepalen was niet zo moeilijk.

Hou je vast want nu komt het. Ik ben namelijk geen mama die elke dag aan de schoolpoort kan staan dus ik ken niet alle ouders van de kindjes uit de klas. Enkelen had ik al ontmoet en zo kon ik al 4 kindjes uitnodigen dat ons dochter er graag bij zou hebben.

Met de feestdagen in het vooruitzicht wil onze dochter kerstkaartjes geven. Dan maar de andere uitnodigingen op het kerstkaartje geschreven.

Nu nog hopen dat ze bij de juiste kindjes terecht komen.

De voorpret is alvast druk bezig. Volgende maand nog haar groot feest 🥳 


Trending: BEVALLINGSVERHAAL: De geboorte van Levi

Wat leuk zeg! Alvast heel veel plezier en laat ons weten hoe het was :) Liefs, Laura