Snap
  • verliefd
  • Relatie
  • Verlies
  • #alleenstaandemoeder
  • geluk
  • rouwen
  • ouderschap
  • Mama
  • genieten

Wat één berichtje kan doen❤️

2023 wat een bijzonder en mooi jaar

In het begin van het jaar, wist ik niet dat dit jaar zo zou kunnen eindigen. Samen met mijn bestie had ik 2022 wederom afgesloten in Marbella. Lekker genoten van de Spaanse zon...hapjes en drankjes en daarna weer fris en fruitig het nieuwe jaar in gegaan... 

Toen kwam de carnaval...Ik was wel al een beetje aan het daten, maar had nog niet die leuke man gevonden...! Daar kwam ineens verandering in.. ;-)

Met de carnaval wilde een vriendinnetje mij koppelen aan iemand uit Venray. Ik kende hem wel, maar op dat moment was ik er niet echt mee bezig. Totdat hij me daarna een berichtje via Instagram stuurde (een DM ;-)) We begonnen hele leuke gesprekken te voeren via Insta en merkten dat we eigenlijk wel dezelfde interesses hadden. Dat leidde ertoe dat we gingen appen met elkaar en elkaar maar eens moesten zien (niet voor het eerst natuurlijk), maar wel als een date. 

Nadat we de eerste date hadden gehad, wist ik eigenlijk al meteen dat dit heel goed voelde. Voor mij heel spannend, omdat ik niet wist wat dit ging betekenen. En ook een beetje eng, omdat ik voor het eerst na Frank voor iemand iets voelde. Wat betekent dit dan? Dat ik dan weer liefde kan voelen voor iemand? En mag dat? Voel ik me niet schuldig tov Frank of vrienden/familie? 

Gelukkig was mijn omgeving hierover heel positief en gunden ze mij al het geluk en liefde toe! 

Stap voor stap heb ik Roy aan de kids voorgesteld. Eenmaal voorgesteld is alles heel snel gegaan...Roy kwam iedere dag bij ons langs.. Na 3 weken ging hij al 2 daagjes mee naar Spanje en vervolgens hebben wij al zoveel leuke dingen samen gedaan (weekendje Berlijn, 3x Spanje, dierentuin, Noordwijk, noem maar op). 

De kids zijn inmiddels echt gek op hem en dat was het allerbelangrijkste voor mij. Als zij er anders over hadden gedacht, dan was het waarschijnlijk niet zo gelopen. Roy past precies in ons plaatje en ik had niet anders kunnen wensen...!

Ik was wel een beetje bang hoe de kinderen hierop gingen reageren. Micky sliep namelijk veel bij mij in bed (en sws in het weekend). Dit werd ineens anders. Daarbij waren ze niet anders meer gewend, dan wij met z'n drietjes. Dan komt er ineens een 'indringer', die ze met mij moeten delen. Gelukkig is dit allemaal niet zo gelopen, maar je weet vooraf gewoon niet hoe zij hierop reageren. Dit heb je denk ik ook zelf een beetje in de hand. We praten nog regelmatig over Frank. Dit blijft voor hen ook hun papa en zal altijd zo blijven. Ik hoop gewoon dat ze opgroeien met veel liefde en dat ik trots mag zijn op hoe wij het de afgelopen jaren hebben gedaan! 

Ik zit nu op het vliegveld te wachten in Frankfurt op onze vlucht naar de Filipijnen. Roy en ik gaan hier samen twee weekjes genieten! Vooral van elkaar, maar ook wat de toekomst ons gaat brengen! De kindjes mogen lekker de feestdagen genieten in Spanje met familie. Gisteren heb ik ze uitgezwaaid! Ze gingen met een blij gezichtje weg..☺️gelukkig maar, anders deed mn hartje wel n beetje pijn.. 🥲  

Dit zal waarschijnlijk mijn laatste blog zijn. Hoeveel verdriet ik ook heb gehad om het verlies van Frank, mijn éérste grote liefde, betekent niet dat er géén liefde meer bestaat. Dat weet ik nu inmiddels. Ik ben heel erg gelukkig nu en Frank zal altijd een bijzonder plekje in mijn hart hebben. Maar ik ga me nu vooral richten op de toekomst, mooie herinneringen maken en vooral genieten! 

Dat wil ik ook echt iedereen meegeven. GENIET en doe waar je gelukkig van wordt! Maak mooie herinneringen samen en koester die! Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024!

Liefs Joekie

 

Ook interessant: Mijn gevoelens worden continu afgewezen

4 maanden geleden

Iedereen wenst jou alle geluk van de wereld, wij zeker 🥰😘

4 maanden geleden

Alle geluk gewenst Joekie samen met Roy en de kids

4 maanden geleden

Dankjewel voor het delen van jouw verhaal!❤️

4 maanden geleden

❤️