Snap
  • Relatie
  • Gebroken
  • voelmenietsmeer

En toen voelde ik me niets meer

Waar de eerlijkheid begon , stopte mijn vertrouwde band met mijn jongste zus en het vertrouwen in mijn partner.

Ik wist al vanaf het begin dat mijn partner en mijn zussen erg goed overeen kwamen waar natuurlijk niets mis mee is . 

Maar enkele maanden geleden ontdekte ik iets wat mij helemaal verpletterde .Wat zorgde dat ik niets meer ben wie ik was.

Het begin . januari 2020 :

Heel onschuldig en niets wetend vraag ik savonds in bed aan mijn partner naar een foto die ik via zijn messenger in oktober 2019 naar mijn jongste zus stuurde ivm een kledingstuk.Na een lange tijd scrollen vinden we eindelijk we eindelijk de foto terug , maar was mijn oog op iets helemaal anders gevallen . een grote lange tekst die hij had verstuurd naar haar . uit nieuwsgierigheid vraag ik hier achter want het is niet van zijn gewoonten om dit te doen . hij begint daar over te vertellen , maar heb al erg snel door dat hij niet de waarheid vertelde . ( voordeel van dat je partner niet kan liegen ). dus ik vraag hier opnieuw naar wegens ik het niet geloofde . hij blijft  maar telkens opnieuw andere dingen vertellen , waardoor op die moment een redelijke ruzie ontstaat . vol ongeloof omdat hij liegt stap ik uit bed en ga ik naar beneden en maak me klaar om even af te koelen . wat niet lukt , want 2 minuten na mij stond hij achter me in de living . 

Met natuurlijk weer een heel nieuw verhaal . Ik was het beu en besloot te sturen naar mijn zus en te vragen waar over dat gesprek met de lange berichten in november 2019 ging . En daar kwam de waarheid , als de slag van de hamer :,( 

De waarheid ; 

een bekentenis naar mijn jongste zus van mijn partner dat hij ze ooh zo geweldig , lief en aantrekkelijk vind en dat er gevoelens zijn. en de vraag wat zij van hem vindt . met een antwoord van : niet mijn tippe maar een perfect voor mij als levens partner . inmiddels hadden we die periode een zoontje van bijna 2.5 jaar . Weken had ik het hier ongelofelijk moeilijk mee en was ik erg kwaad op ze alle 2 . eerst en vooral omdat mijn partner zulke dingen voor me verzwijgt omdat we altijd heel open en eerlijk naar elkaar waren en ook erg kwaad op mijn zus omdat zij mij hier ook niet van op de hoogte bracht , mijn bloed eigen zus dit dit voor me verzweeg :o  Ik dacht het te kunnen los lateb , maar telkens zij hier op bezoek is en ik met iets bezig ben , voel ik me niet gerust . elke blik , aanraking , positief woord over haar maakt me weer een stukje kapot binnen in.

Enkele maanden later : 

Met het gedacht dit volledig te hebben los gelaten , krijg ik voor een reden om foto's te uploaden de gegevens van mijn zus haar Facebook . eEN ineens was de drang daar om het gesprek tussen haar en mijn partner te gaan lezen . En je hoor 2 minuten later zit ik in het gesprek in de land juli 2018 . ( zoontje 11 maanden ) , daar begonnen de lieve woordjes , complimenten , uitdagende woord wisseling van hem nar haar al . Weer een slag in mijn gezicht omdat het zo lang bezig is geweest . ze antwoordde er op met blozende gezichtjes en gewone antwoorden op de complimentjes en vragen die hij stelde of gaf . wetende dat we moeilijke vermoeiende maanden hadden . zwanger bevallen , verbouwen , vermoeidheid . ik zal misschien op die moment niet de partner zijn geweest die hij wilde . maar ik zorgde 24/24 7/7 voor onze zoon terwijl hij 7/7 aan het verbouwen was in ons huis . dus extreme vermoeidheid voor ons beide . Lag daar het probleem , of is ze echt zo geweldig en beter als ik ? Ik snap gewoon niet hoe zij niet kon inzien dat dit geen normale stand van zaken is van schoonbroer aar haar toe . waarom zag zij niet in dat dit verkeerd was en bracht ze me niet op de hoogte ? waarom kon hij niet eerlijk zijn vanaf het begin dat dit speelde en hadden we hier samen onze weg in gezocht . 

Hoe ik me nu voel : 

Ik voel me klein , verslagen en niets meer waard . Een mama van een zoontje van bijna 3 . met een partner die gevoelens heeft gehad voor mijn zus . ik voel niets meer waard , verslagen en niet meer goed . mijn partner zei dat alles over is , maar wat moet ik er van geloven . ik weet niet meer wat te doen en of hij steeds even eerlijk is .. 

ik voel me gebroken !! 

3 jaar geleden

Momenteel gaat het goed. Betere en slechtere dagen uiterraad . Maar ik ben nog steeds bij de papa van mijn zoontje. Als het even niet goed gaat let me praten we erover en is hij steeds luisterend oor . Hij weet dat dit tijd vraagt. Het rare is dat ik eigeblijk meer boos ben op mijn zus en ik het dus moeilijker vond om met haar om te gaan . Dan dat ik boos ben op mijn partner :o maar het vraagt tijd. Veel tijd om alles te kunnen plaatsen

3 jaar geleden

Wow.. Wat super heftig!!!! "hoe is het nu met jou en je nknappe zoon?