Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

De leukste sint cadeaus voor mama

Vraag dan een leuk spel aan de sint waarmee je flink in beweging kan zijn. Denk hierbij eens aan just dance? Of zumba? Of de wii fit!

Het is weer bijna zover pakjes avond. Iedereen heeft een keurig lijstje ingeleverd en ook jij als mama moet een lijstje inleveren. Maar wat moet je als mama nou vragen? Als je als moeder zijn de het mooiste cadeau al rond hebt lopen in huis, of nog lekker warm in je buik hebt zitten.

Voor de gadget mama: Tegenwoordig zwerven er in veel huishoudens mobieltjes, ipads en andere tablets rond door het huis heen. Maar wat is er nou leuker dan een mooie foto van je kinderen om je tablet of telefoon heen? Dit kan je tegenwoordig bij verschillende webshops doen en zo heb je overal waar je bent je kinderen bij je.

Voor de beauty mama: Een geurtje, daar maak je vele moeders blij mee. Helemaal als het ook nog het perfecte geurtje is. Zorg er als mama dus voor dat je goed later weten welke geurtjes jij lekker vind zodat je hubby niet met het verkeerde luchtje aan komt zetten, waar jij zo’n verschrikkelijke hoofdpijn van krijgt. Ook zullen veel moeder blij worden van een wellness arrangement bij een bronnenbad, een lekker massage om weer even tot rust te kunnen komen. Wie wil dat nou niet?

Voor in huis: Heb jij ook zo’n mooie foto? Waar je als gezin eindelijk leuk op staat? Of waar je kinderen leuk opstaan? En heb je dan ook nog een kale muur waar je maar tegen aan blijft kijken? Dan is een canvas doek de leukste oplossing voor jou. Eindelijk maar toch kan je de mooiste foto aan je muur krijgen.

Voor de sportieve mama: Tegenwoordig is hardloop helemaal hip, bij het hardlopen hoort natuurlijk een mooi zittende hardloopbroek, een lekker zittende hardloop t-shirt en natuurlijk een mooie bidon met de naam van je kinderen erop. Sinterklaas weet hier vast wel raad mee, en er is vast een zwarte piet die een mooie bidon voor mama kan maken. Ook kan je tegenwoordig heel veel sporten vanuit huis, heb je een spelcomputer thuis?

Vraag dan een leuk spel aan de sint waarmee je flink in beweging kan zijn. Denk hierbij eens aan just dance? Of zumba? Of de wii fit! Allemaal leuke spellen waarbij je flink wat feestdagen kilo’s kunt kwijtraken.

Weet je nou echt niks voor op je lijstje? Vraag dan een leuk boek, of een cadeaubon zodat je iets kan ophalen wanneer je wel iets weet.

Deze pagina is geschreven door mama Joyce Kaldijk

10 jaar geleden

ik weet niet wat ik voor sint moet vragen

10 jaar geleden

Voor mij is het beste cadeau een mooie canvas foto van mijn dochter! Maar misschien even wachten en dan volgend jaar een canvas foto van beide kids ;-)

10 jaar geleden

Leuke ideeën. Persoonlijk zou ik er in ieder geval nog eentje aan toe willen voegen: een dagje weg met het hele gezin. Dat is voor mij het beste cadeau, iedereen geniet!