Snap
  • kinderwagen
  • easywalker
  • win

WIN: de Easywalker Jackey² opvouwbare buggy

Stijlvol gemak voor moderne ouders!

Heb jij ooit gedroomd van een buggy die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch en comfortabel? Dan is deze winactie voor jou! Maak kans op de Easywalker Jackey² , dé ultieme combinatie van stijl, comfort en gemak. En, met één hand klap je hem binnen één seconde compact op. Een musthave voor moderne ouders zoals jij!

Eén gelukkige winnaar zal de trotse eigenaar worden van de Easywalker Jackey², ter waarde van maar liefst €349,99! Deze unieke buggy is gemaakt van hoogwaardige, duurzame stoffen, waaronder gerecyclede PET-flessen. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een heerlijke zachtheid waar jouw kleintje dol op zal zijn. 

Waarom de Easywalker Jackey²?

De Jackey² is niet zomaar een buggy. Hij stelt nieuwe standaarden in de wereld van kinderwagens. Met zijn slechts 8 kilogram is hij super lichtgewicht en hij vouwt op tot een compact zelfstaand pakket. Dit doe je met één hand en één druk op de knop. Perfect voor ouders die veel onderweg zijn! Maar laat je niet misleiden door zijn lichte gewicht; deze buggy is oersterk en beschikt over een stevige boodschappenmand, waarin je moeiteloos al jouw spullen mee kunt nemen.

Verkrijgbaar in drie prachtige kleuren - Midnight Black, Pebble Grey en Agave - biedt de Jackey² niet alleen stijl, maar ook veelzijdigheid. Of je nu van tijdloos zwart houdt, de voorkeur geeft aan zachte grijstinten, of houdt van levendige accenten, deze buggy past perfect bij jouw persoonlijke stijl.

En als kers op de taart kan de Jackey² worden geüpgraded met een scala aan accessoires, waardoor hij nog meer aan jouw behoeften kan voldoen. Of je nu een bekerhouder, een parasol of een luiertas nodig hebt, deze buggy heeft het allemaal!

Zo doe je mee:

  1. Mamaplaats en Easywalker volgen op Instagram.
  2. Maak een account aan op Mamaplaats.
  3. Laat een reactie achter onder deze blog.

Let op! Anonieme reacties gelden niet als deelname.


Deze winactie is gesloten.

Leestip: De leukste leerzame tv-programma's voor kinderen!

15 uur geleden

Heel graag. Wij verwachten ons eerste kindje en hopen zodra de kleine er is en iets ouder lekker veel op pad te gaan. Deze buggy klinkt perfect! Helaas al zoveel aan te schaffen dat zo'n prijs zeer welkom is :)

18 uur geleden

Ik doe graag mee voor de moeder van mijn neefje Nyck zodat Nyck relaxt met zijn moeder de wijde wereld kan verkennen.

2 dagen geleden

Ik stap graag over op een buggy, dat past veel beter in onze kleine gang :)

2 dagen geleden

Ik doe graag mee :)