Snap
  • win!
  • truien
  • Pop Shop

WIN 10x: POP je kid's stijl met een naamtrui!

100% uniek, net als jouw kindje ;)

Ben je op zoek naar dat ene kledingstuk dat niet alleen comfortabel is, maar ook de persoonlijkheid van je kleintje laat stralen? Dan is deze winactie voor jou! Maak kans op een gepersonaliseerde naamtrui van POP, dé ultieme combinatie van comfort, stijl en individualiteit. En het beste van alles? Elke trui is 100% uniek, net als jouw kindje!

Maar liefst 10 gelukkige winnaars zullen de trotse eigenaar worden van een naamtrui (t.w.v. €50) van het vrolijke kinderkledingmerk POP. De winnaars mogen zelf de maat, kleur en overige opties kiezen. Deze eigenzinnige sweater is gemaakt van hoogwaardige materialen en met de hand bedrukt in het eigen atelier in Haarlem. Zo krijgt elk stuk een unieke touch. In het POP Atelier werkt een te gek team van productie-assistenten, bestaande uit jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Waarom een naamtrui van POP?

Met een naamtrui van POP maak je echt een statement. Niet alleen is de trui super zacht en comfortabel, maar je kunt ook zelf de kleur kiezen, de naam van je kindje invullen én aangeven welke extra kleuren of prints je wilt. Zo wordt elke trui een weerspiegeling van de unieke persoonlijkheid van jouw kleintje. 

Enorm leuk ook als kraamcadeau!

De sweater is verkrijgbaar in verschillende maten, van mini (maat 56 t/m 86) met handige drukknoopjes bij de hals tot kids van 3 tot 12 jaar en zelfs voor volwassenen in XS t/m 5XL. Zo biedt POP voor elk wat wils. En twinning met je mini is bij POP zeker winning!

Zo doe je mee:

  1. Volg Mamaplaats en POP op Instagram.
  2. Maak een account aan op Mamaplaats.
  3. Laat een reactie achter onder deze blog.

Let op! Anonieme reacties gelden niet als deelname.

Deze winactie is gesloten

Leestip: 6x verrassende feiten over thuisbevallen

5 dagen geleden

Wat leuk 🤩 zo’n stoere sweater zou geweldig zijn voor mijn oudste zoontje Max 💙🤗

5 dagen geleden

Mijn zoontjes waren erg jaloers toen ik met kerst zo'n toffe trui als kerstgeschenk kreeg van mn werkgever. Nog steeds als ik hem draag zeggen ze beide dat ze er ook wel heel graag een zouden willen. Zou heel vaak en met veel trots gedragen worden 🍀❤️

5 dagen geleden

Ontzettend tof voor mijn zoontje! 💙

6 dagen geleden

hele leuke aktie, ik doe graag mee voor mn kleindochter laura, 5 maanden oud, ik denk maat 80.

6 dagen geleden

Let op! Anonieme reacties gelden niet als deelname.