Snap
  • Zwanger
  • tweeling
  • tweelingmama

Van 0 naar 3

In 2.5 jaar tijd

In 2 jaar tijd naar 3 kinderen, als je mij dat 5 jaar geleden had verteld, had ik je heel hard uitgelachen.

Onze kinderwens was altijd al groot. Maar door een verhuizing en een grote verbouwing stond het op een laag pitje. We waren immers al even " bezig " en het wou maar niet lukken.

Maar in november 2019 had ik dan ein..de..lijk een positieve test in handen ! Ons geluk kon niet meer op. We woonden tijdelijk in onze schuur achter het huis * lees ; een verrotte stal , die we hadden omgetoverd tot leefgedeelte. We hadden nu toch wel haast , ons huis moest klaar zijn voor de kleine.

Op 11 juli 2020 na een pittige zwangerschap met de welbekende pandemie werd ons wondertje Sofie geboren. Ze was er ! En wat is ze mooi !

Mijn leven veranderde , ik werd moeder. Een mega verantwoordingsgevoel leunde op mn schouders. Dit meisje moeten wij groot brengen, klaar stomen voor de wereld en alles wat daar in voorbij gaat komen.

Het ging ons goed af , we besloten daarom toen Sofie 2 jaar werd , om er weer voor te gaan. Het kon ten slotte wel weer even duren.

Maar na een paar maand hadden wij in maart 2022 wederom een positieve test in handen. Weer werden we overspoeld met geluk en dankbaarheid. Het is ons weer gegeven !

Rond de 8 weken gingen we voor het eerst op controle. De vk vertelde dat ze even goed moest kijken , dus dat we niet moesten schrikken als er een stilte zou vallen. Het werd stil.. het bleef eventjes stil. Totdat Marc ineens nonchalant zei : " Het lijkt wel alsof ik 2 vruchtzakjes zie ! ".

De vk begon te lachen en zei intens blij : " Gefeliciteerd! Het zijn er twee ! Met 2 kloppende hartjes !" .

Het werd weer even stil. Van de zenuwen begonnen we te lachen. Marc grapte nog of het er geen drie waren. Maar nee , het waren er twee !

Lees mijn volgende blog voor het vervolg 


Trending: Papa's meisje 

1 jaar geleden

Herl herkenbaar. Na ivf een dochter met 34 weken. Pittige zwangerschap en pre eclapsie. Wilde graag nog een broertje of zusje erbij. Als verrassing via ivf kregen wij een tweeling met 32 weken. Leeftijdsverschil net 2 en een half jaar. Heerlijk vakgenoten. Nu zijn ze volwassen

1 jaar geleden

Wel pitting hoor! Wij gingen van 0 naar 2 in 1 jaar (of eigenlijk anderhalf jaar). 30 juni 2017 (via IVF) was ik zwanger van Fenna, die werd geboren met 34 weken (ongeveer) eind februari. Binnen 2 maanden was ik (ongepland, maar zeker wel zeer gewenst en ook zeer dankbaar zwanger van Noah. Hij werd geboren met ongeveer 35 weken eind december. Dat was ook zeker wel heel pittig. Nu zijn ze beide 4 (Fenna bijna 5) en ben mega trots op de humpies!

1 jaar geleden

Wij gingen van 0 naar 2 en komt niet eens voor in de familie. Het was grote verassing van ons. Op facebookheb jij tweelingmama groep waar jij alles kwijt kan of tips vragen

1 jaar geleden

Herkenbaar,al is 1kindje stil geboren, 39 jaar geleden,wel 3 kindjes ter wereld gebracht in 1 jaar en 9 mnd