Snap
  • tweeling
  • alleenstaand
  • tweelingmoeder

Single twinmom voor een week

Een intensieve maar ook gezellige week

Afgelopen week was mn vriend een week naar Curaçao met zijn werk, wat een straf he! Helaas konden wij niet mee en bleven wij met z’n drietjes achter in het koude Nederland. 

Hoewel ik regelmatig alleen met de meisjes ben, was dit de eerste keer dat ik dag en nacht alleen met ze was, best spannend. Gelukkig heb ik veel lieve mensen om mij heen en werd ik aan alle kanten geholpen. 

Zo kwam er op vrijdag een vriendin logeren, sliep ik in het weekend bij mn ouders, kwam mijn moeder nog een nachtje slapen en kwamen mn schoonouders nog langs met eten. Super fijn alle hulp, maar ergens ook vermoeiend. Continu aan staan. De zorg voor de meisjes dragen en een andere omgeving. Ik miste best de rust die er normaal heerst. De meisjes zitten ook midden in hun vierde sprong en dat samen met alle prikkels van de dag zorgde voor onrustige nachten. De afgelopen week was dan ook echt intensief. Respect voor iedereen die een alleenstaande ouder is. Petje af! 

De meisjes hebben het echt super goed gedaan. Ze zijn super lief geweest en ik ben ontzettend dankbaar voor alle hulp die ik heb gehad, maar wat ben ik blij dat Mart weer thuis is en alles weer normaal is. Al staat zijn volgende reisje alweer voor de deur…. 


Leestip: Samen slapen met je kind: hartstikke gezond!

1 jaar geleden

Heel trost op jou wat doe jij dit toch fantastisch van mij krijg jij een diepe buiging mop❤️❤️❤️