Snap
  • Mama
  • mamaplaatscollab
  • babyannabell
  • Passthebaby

#passthebaby - Baby Annabell!

Lief, zacht, schattig en levensecht... Dat is Baby Annabell! Een heerlijk klein baby'tje die direct uitdaagt tot rollenspellen en zorgen. Jouw kindjes zijn hier uren zoet mee...

Zo vertelt Barbara in haar blog dat haar kinderen er maar druk mee zijn: Wil Baby Annabell slapen? Dan wieg je haar gewoon even heen en weer. Een paar seconden is al genoeg. Ook het bijpassende Baby Annabell wiegje is prachtig en heeft functionaliteiten waarvan ik zou willen dat ik die in de babyperiode van mijn meiden tot mijn beschikking had! Het wiegje kan namelijk automatisch schommelen waardoor Annabell heerlijk wegdoezelt zonder dat je zelf een lamme hand krijgt ;)

Snap

Mijn dochters waren altijd al lieve poppenmoeders, maar nu Baby Annabell er is, is het net alsof hun zusje al geboren is

Ook de meiden van Janneke hebben er een dagtaak bij gekregen. Baby Annabell heeft honger! Bij het flesje geven gaat haar mondje zelfs op-en-neer! in haar blog vertelt Janneke dat het met een aankomende baby (echt zwanger ;)) super fijn is om de oudsten voor te bereiden.  Want als mijn eigen kraamtijd straks aanbreekt, heb ik twee zeer bedreven hulpmoedertjes in huis. Wij zijn klaar voor de echte baby, met dank aan Baby Annabell!

Ook bij Roby thuis is de baby opgenomen in het gezin... De ochtend routine gaat voortaan met een kindje extra. Eerst krijgt Annabell een lading kusjes en knuffels, vervolgens een flesje en daarna gaan de meiden zelf pas eten. 

Niet alleen Yentl en Kimberly (@curlymomm) zijn gek van Baby Annabell... Ook papa Ricardo voelt zich weer helemaal newborn papa (zie de IGTV video). Haha! Samenvattend: deze baby is hét perfecte cadeau voor tijdens de feestdagen. Het stimuleert rollenspellen door de levensechte functies en Annabell is heerlijk zacht, een echte aanvulling op je gezin. Plus: gegarandeerd geen gebroken nachten, wanneer ze slaapt, slaapt ze! 

3 jaar geleden

Mijn kinderen houden vooral van Barbies en Pony's :) Maar 'van' Sint krijgen ze een baby :)

3 jaar geleden

Zo leuk dit, ik vind Annabell een super pop! Mijn kinderen spelen er heel veel mee en alles blijft mooi!