{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jeetje wat een makkelijke baby!

Afbeelding blog 'Jeetje wat een makkelijke baby!' Achtergrond blur afbeelding

Ga maar eens even goed zitten voor mijn bizarre verhaal… Ik leefde gewoon mijn leven, met mijn man en 2 dochters. Gewoon, een normaal, maar heel fijn leven. Ik werkte, deed het huishouden, shopte (veel te) veel, ging regelmatig dagjes weg. Er was eigenlijk helemaal niets aan de hand.

Tot die ene dag, 26 september 2020, een zaterdag. Ik was net bezig met het afronden van wat werkdingen toen de bel ging. Toen ik de deur opende stond er een enorme doos, maar er was niemand te bekennen. In de verte zag ik nog net een busje wegrijden.

Ik pakte de grote, zware doos op en sleepte hem naar binnen. Ik begreep er helemaal niks van, normaal gesproken zou ik het me toch wel herinneren als ik iets van zo’n omvang besteld had?!

Er zat niks anders op dan de doos gewoon maar open te maken. En wat ik daar aantrof: een prachtig roze wiegje en een baby! En niet zomaar een baby, nee, Baby Annabell! Wauw wat een prachtig kind is dit. Met een flesje, speentje, slabbetje en kettinkje erbij. Heerlijk, zo’n baby die met alles erop en eraan gewoon bij je bezorgd wordt, in plaats van dat je ze er zelf eerst nog uit moet persen (pijnlijk).

Dus daar was ze ineens. Mijn dochters stormden naar beneden en waren door het dolle heen. Ze begonnen haar meteen te verzorgen, alsof ze nooit anders gedaan hadden. ‘’Mama! Jij bent nu de oma!’’


Het wiegje van Baby Annabell is prachtig en heeft functionaliteiten waarvan ik zou willen dat ik die in de babyperiode van mijn meiden tot mijn beschikking had!

Wow, dat kwam binnen: IK BEN EEN OMA!

‘’Ja natuurlijk….eh….leuk. Gefeliciteerd met jullie kindje dan maar’’ stamelde ik nog uit…

Al vrij snel was ik aan het idee gewend en als ik dan toch oma word, dan graag van zo’n zoete en makkelijke baby zoals Annabell. Ze huilt heel soms, maar dat is meteen over wanneer je haar een flesje of speentje geeft. Ze doet nooit moeilijk, drinkt haar flesje altijd netjes op. Ook als je er 3 achter elkaar geeft omdat ze zo’n leuk geluid maakt en haar mondje zo mooi mee beweegt ;).

Ze brabbelt heerlijk, maar stopt ook meteen weer als je er genoeg van hebt en een speentje in haar mond duwt. Wanneer je wilt dat ze gaat slapen, wieg je haar gewoon even heen en weer. Een paar seconden is al genoeg. Ook het wiegje wat we hebben is prachtig en heeft functionaliteiten waarvan ik zou willen dat ik die in de babyperiode van mijn meiden tot mijn beschikking had! Het wiegje kan namelijk automatisch schommelen waardoor Annabell heerlijk wegdoezelt zonder dat je zelf een lamme hand krijgt ;) Voor de ‘lastige’ dagen – een tandje op komst misschien – zelfs slaapliedjes vanuit het wiegje. Top dit!

Heerlijk hoor, zo’n kind. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo’n makkelijke heb gehad. Dus prima, ik wil graag de oma van Baby Annabell zijn. Als de meiden dan nog even leren dat ze, wanneer ze later een echte baby hebben, ze die niet zomaar op de grond kunnen neerleggen als ze er even genoeg van hebben, zit ik gebakken.

Welcome to the family Baby Annabell

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je