Snap
  • Mama
  • blind
  • #liefde
  • wensen
  • Stofwisselingsziekte
  • ziektevanbatten

Opoe-de-ster

Ik heb maar 1 grote wens..

Ik sta vanuit t zolderraam te turen naar de sterren en ik merk dat ik weer die verrekte brok in m’n keel krijg. Ook dit kan ik niet meer met je delen. Deze week zijn er veel vallende sterren te zien, ik wilde dat ik ze állemaal zag en ik zou bij elke ster dezelfde wens wensen..

2 jaar geleden tuurden we samen naar de donkere hemel, op zoek naar opoe-de-ster. M’n omaatje overleed tijdens onze vakantie op Texel. ‘Opoe is nu een ster geworden’, vertelde ik je. Je mocht opblijven tot het donker werd en we zochten samen naar de mooiste, grootste ster en hadden allebei onze eigen gedachten over opoe.

4 jaar was je, en nu achteraf denk ik dat je die sterren toen al helemaal niet meer zag. Je zei maar wat. Wisten wij veel.

Godsamme, we moesten eens weten. 

Ik kruip m’n nest in, sip. Met waterige ogen denk ik terug aan m’n omaatje.

Morgen zal ik je vertellen over de vallende sterren en als je wil haal ik je morgenavond uit je bedje en kijken we samen naar ze.

Liefde maakt blind ❤️

3 jaar geleden

En zo is elke herinnering en situatie ook meteen een confrontatie... Dikke knuffel voor jullie!

3 jaar geleden

Fjoe. X