Snap

Onze eerste liefde: onze moeder ❤️

Jouw bril waardoor je naar het leven kijkt...

De eerste liefde die we in het leven aangaan, is met onze moeder. Nog voor de geboorte, omdat tijdens de zwangerschap al zoveel processen in gang worden gezet.

Gaandeweg ervaar je situaties, krijg je voorbeelden van hoe dingen gaan, deze vormen de basis van jouw bril waardoor je naar het leven kijkt.

In jouw leven dien je onder ogen te komen wat jij hebt mogen ontvangen én wat jou niet of onvoldoende is gegeven. Je dient je te erkennen, dat je als kind ervaringen en situaties hebt meegemaakt die je pijn hebben gedaan.

Ook wanneer je streeft naar perfectie, om niet teleurgesteld te raken wanneer je oog in oog komt te staan met onopgeloste pijn uit je verleden.

Het is pijnlijk en onaangenaam om de volledige omvang van het leed dat je als kind hebt ondergaan onder ogen te zien, maar het is een noodzakelijk onderdeel van je bevrijdingsproces.

Wanneer je blijft weigeren te erkennen in welke zin jouw geschiedenis schuld kan hebben aan het leed dat je als kind hebt ervaren, ga je als volwassenen nog steeds door het leven met het idee dat er ergens iets mis is met jou, dat je slecht bent, of niet goed genoeg.

Je hebt terug te keren naar je werkelijke plek. Waar je diepe innerlijke rust zal ervaren na een lange zoektocht.

Een plek die je voedt. De plek waar je weer op jezelf durft te vertrouwen. Je weer kan ontvangen, wat voor jou bedoeld is. Je meer verantwoordelijkheid kan nemen én dragen. Waarbij jouw kracht van dragen is vergroot.

Ik nodig je uit naar deze plek te komen, jouw werkelijke plek. Neem deel aan een contextuele opstelling. Een stap naar de diepe innerlijke rust en de bevrijding van jouw innerlijke kind.

Jij mag er zijn❤️

Bekijk de beschikbare data en meld je aan via deze link: https://lievervrij.nl/contextuele-familieopstellingen/


Trending op Mamaplaats: Dít risicovolle product ligt ook bij jou in huis