Snap
  • Relatie
  • Mama
  • Zakenreis
  • Baby

Mama op zakenreis

Vorige week was ik 3 nachten van huis, en dat was heerlijk!

Op de foto de hotelkamer die ik had, luxe nietwaar? Een heel bed voor mij alleen. Zonder peuter die in de ochtend naast me staat en geen baby van 10 maanden die om 6u wakker is. Denk je dat ik goed sliep? Nee 😂

Mijn ritme is helemaal in sync met de kids. Dus zag ik 6u en was ik iets voor 7 klaarwakker, in mn eentje. En dat na een hele dag vergaderen, netwerken en zakendiners. Ik was gesloopt toen ik thuis kwam. 

Weet je, dat weg gaan van huis is dus helemaal prima. Mijn man draait er zijn hand niet voor om, om voor beide meisjes te zorgen. Superman! Savonds liggen ze keurig op tijd met gevulde maagjes in bed, sochtends een foto dat ze samen in bad zitten en eenmaal thuis zijn er zelfs 2 wasjes weg gewerkt. Ik mocht in het weekend een dutje doen tegelijk met de baby om weer op te laden. 

Het moeilijkste aan die zakenreis? Vermoeid thuiskomen. Daar zijn is prima, maar eenmaal thuis wil ik graag weer volledig mee draaien en dat ging niet. Hier liep ik tegen mn grenzen aan en dat was niet altijd even gezellig. Gelukkig heb ik geleerd hierover te praten en stuurt mijn man me om 9u naar bed, zodat ik de volgende dag weer een leuke vrouw en mama kon zijn!

Het ouderschap doen we samen, we zijn een team. Als het omgedraaid was en mijn man was van huis, zouden wij mama's het ook allemaal zo regelen, of niet soms? En toch is het uit handen geven lastig.  

Het is dus niet nodig voor mij om álle ballen in de lucht te houden. Ik mag dat nog vaker tegen mezelf zeggen, maar we komen er vanzelf!


Lees ook: Moeders met 3 kinderen ervaren de meeste stress

1 jaar geleden

Wat fijn! ❤️

1 jaar geleden

Fijn zeg zo’n man!