Blog header image

Libido vrouw stijgt als man helpt in huishouden

En dat is een win win situatie ;)

Moeders van nu: we willen veel, we moeten veel en het liefst alles tegelijk. Een verantwoordelijke, lieve en gezellige mama zijn, een goede partner zijn, carrière maken en dan ook nog het huishouden bijhouden. Als moeder heb je veel ballen hoog te houden. Deze fysieke en mentale belasting blijft vaak onopgemerkt, maar heeft blijkbaar wel veel invloed op het libido.


Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen meer zin hebben in seks wanneer hun partner vaker meehelpt in het huishouden. Dus mannen, letten jullie op?


Voor het onderzoek werden 299 Australische vrouwen tussen 18 tot 39 jaar ondervraagd over libido en relaties. Zij moesten vragen beantwoorden over de verdeling van huishoudelijk werk, de mentale belasting die ze voelden en wie meer vrije tijd had. En wat bleek? Vrouwen die hun relatie als gelijkwaardig beoordelen, zijn meer tevreden over hun relatie en hebben een hoger libido dan de andere vrouwen.


Dus hup mannen, in de benen! Doe een keer boodschappen of een wasje, help een handje tijdens het schoonmaken of kook eens een lekker gerecht voor je partner. Wie weet zorgt het die avond wel voor vuurwerk in de slaapkamer. 


Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️

4 dagen geleden

Ik zou het wel weten als man als ik dit lees!

Dit is zo top..

4 dagen geleden

Ja, laat die man van mij maar eens wat doen! Nee grapje hoor, bij ons is het goed verdeeld allemaal ;)

5 dagen geleden

Stuur het artikel meteen door naar mijn vriend😂