Blog header image

Het is niet altijd rozengeur en manenschijn

Soms heb je van die momenten dat het niet allemaal even leuk is . De mindere momenten van het moederschap.

Fianchelo zit in de "peuterpubertijd" dus die dingen die oren heten die doen het vaak niet! Wanneer ik hem dan moet halen bij de opvang wilt meneer opeens niet neer huis , rent en springt hij alle kanten op. Maar wanneer je hem brengt wilt hij niet dat je weggaat en blijft hij hangen aan je benen..

Wanneer we in de supermarkt zijn om boodschappies te doen , weet hij precies waar de koekjes staan. Als je die weer afpakt dan ligt hij op de grond te krijsen. Ja hoor zo'n eentje heb ik ook. Die onderweg naar huis de hele metro bij elkaar schreeuwt. Soms laat ik het gaan en soms zeg ik er wat van of loop ik weg (en dan rent hij snel achter me aan, punt voor mama!). Ik kan wel heel de dag straffen en corrigeren maar het is toch wel een peuter en dit hoort er naar mijn idee allemaal bij. Soms kan ik er ook wel om lachen. Wat een hertz produceert mijn kind, en wat is hij slim! Hij weet zelfs waar de koekjes liggen.. En ik ben blij dat hij het zo naar zijn zin heeft op de opvang. Mijn kleine vent.. En als hij dan ligt te slapen.. Vergeet ik dat ik het even zwaar had en is het allemaal de moeite waard ! ( en in de hoop dat er een wonder in de loop van de jaren gebeurd .. Dat die dingen, die "oren" heten het gaan doen.)

Ohja dag 4.. 25 crunches en 35 squads.. 4 boterhammen met kaas.. Een banaan, paar druiven en de zelfde salade van gister (lees m'n vorige blog) . Ik voel me met de dag wat lekkerder. Niet omdat ik me dunner voel maar omdat ik gemotiveerd ben en er echt voor ga. Ik hoop dat ik andere mama's ook kan aanmoedigen om dit aan te pakken om de manier die bij hun past!

Groetjes mama van fianchelo!

7 jaar geleden

Hahaha nou hopelijk vind je ze snel!

7 jaar geleden

Hier een 5 jarig meisje waar de oren nog steeds zoek van zijn

7 jaar geleden

Ja klopt en zoals ik zei het hoort er allemaal bij. Alleen soms valt het net op de verkeerde moment.. Als je net een slechte dag heb gehad en dan heb je ook nog je peutertje . Dan is het toch wel ff 10 keer in en uitademen. Maar als hij slaapt toch denkt van het maakt niet uit wat je doet , jij bent mijn kleine ventje=)

7 jaar geleden

Die oren doen het wel hoor. Maar de rest van zijn lichaam is zo druk bezig met groot worden dat de oren nu even een filter hebben, omdat het anders te veel word. Hij hoort nu alleen maar positieve dingen zoals ik hou van je, of ik ben trots op je ;) komt vast goed als hij weer wat ouder en groter is :)