Snap
  • sterrenbeeld
  • horoscoop
  • moeder
  • moederschap
  • eigenschappen
  • onderzoek

Dít type moeder ben je volgens je sterrenbeeld

Klopt het bij jou?

Je gelooft erin of je gelooft er niet in: sterrenbeelden. Als het gaat om het moederschap, kunnen de sterren je inzicht geven in je sterke eigenschappen en dingen waar je tegenaan loopt. Benieuwd wat voor soort moeder je bent op basis van je sterrenbeeld? Lees dan snel verder! 

Ram

Rammen zijn natuurlijke leiders. Als moeder zijn ze erg beschermend over hun kinderen. Ze zullen er alles aan doen zodat hun kinderen veilig én gelukkig zijn. Doordat ze ongeduldig zijn en moeite hebben met stilstaan, kunnen ze moeite hebben om van de kleine momenten met hun kinderen te genieten. Daarentegen zitten ze vol energie en enthousiasme, wat hen leuke en boeiende ouders maakt.


Stier

Ben jij een Stier? Dan sta je bekend om je stabiliteit en betrouwbaarheid. Moeders met het sterrenbeeld Stier nemen hun rol als ouder zeer serieus. Ze zijn geduldig, verzorgend en altijd aanwezig. Ze kunnen een beetje traditioneel zijn in hun opvoedstijl en daardoor minder openstaan voor nieuwe ideeën. Daar tegenover staat dat ze altijd  een stabiel en liefdevol thuis bieden voor hun kinderen.


Tweeling

Tweelingen zijn veelzijdig en hebben een groot aanpassingsvermogen. Ze zijn altijd onderweg, hebben veel energie, en zijn goed in multitasken. Hun nieuwsgierige aard zorgt ervoor dat ze hun kinderen graag nieuwe dingen leren. Wel hebben ze een drukke agenda. Hierdoor kunnen ze moeite hebben om zich op één ding te concentreren. Dit kan leiden tot onregelmatigheid in de opvoeding. 


Kreeft

Kreeften zijn gevoelig en verzorgend. Daarnaast zijn ze emotioneel en kunnen ze zich goed verplaatsen in hun kinderen. Ze zijn van nature beschermend en zullen er alles aan doen zodat hun kinderen veilig en gelukkig zijn. Door hun hevige emoties kunnen ze soms moeite hebben met het stellen van grenzen en orde houden.


Leeuw

Leeuwen zijn zelfverzekerd, sociaal en van nature échte leiders. Ze zijn trots op hun kinderen en willen ze het liefst aan de hele wereld laten zien. Ze willen het beste voor hun kinderen en zullen alles doen om hen te helpen slagen. Daar tegenover staat dat ze soms té controlerend of aandringend kunnen zijn. 


Maagd

Moeders met het sterrenbeeld Maagd zijn praktisch en hebben aandacht voor detail. Ze zijn georganiseerd en efficiënt en runnen een strak huishouden. Ze zijn goed in het bijbrengen van verantwoordelijkheid, maar kunnen daarin soms te kritisch of perfectionistisch zijn. Dat leidt ertoe dat ze hoge verwachtingen kunnen hebben voor hun kinderen.


Schorpioen

Ben jij een Schorpioen? Dan sta je bekend om je intensiteit en passie. Moeders met dit sterrenbeeld zijn diep emotioneel en hebben een sterke intuïtie. Ze zijn zeer beschermend en zullen er alles aan doen om te zorgen dat hun kinderen veilig zijn. Ze hebben graag controle, wat de onafhankelijkheid en ontwikkeling van hun kinderen in de weg staan.

Weegschaal

Als weegschaal ben je altijd op zoek naar balans, en het moederschap kan je helpen dat te vinden. Waar je normaal dingen uitstelt en stilstaat bij de kleinste details, ben je als moeder gestructureerd en proactief. Jij bent het gelukkigst als je anderen kunt helpen, en dat lukt natuurlijk perfect als moeder. Je leven schikken naar dat van je kinderen lukt je dan ook als een vis in het water. Daarnaast kun je goed met ze in het moment leven. 

Boogschutter

Boogschutters zijn optimistisch en avontuurlijk. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en houden van reizen en ontdekken. Ze moedigen hun kinderen aan om nieuwsgierig te zijn en nieuwe dingen te proberen. Hun impulsiviteit kan ze soms in de weg staan. 


Steenbok

Moeders met het sterrenbeeld Steenbok staan bekend om hun ambitieuze en hardwerkende aard. Ze nemen hun rol als ouder zeer serieus. Ze kunnen erg strikt zijn in hun opvoedstijl en kunnen moeite hebben om spontaan en ontspannen te zijn. Daarentegen zijn ze erg betrouwbaar en bieden ze een stabiele thuissituatie voor hun kinderen. 


Waterman

Moeders met het sterrenbeeld Waterman zijn van nature onafhankelijk en origineel. Ze zijn vrijdenkers en lopen vaak tegen de stroom in. Ze stimuleren hun kinderen om onafhankelijk te zijn en zelf na te denken.  Door hun emotionele afstandelijkheid kunnen ze moeite hebben om een diepe verbinding met hun kinderen te maken. 


Vissen

Vissen staan bekend om hun empathie en emotionele intelligentie. Ze zijn verzorgend en ondersteunend en creëren een warme en liefdevolle thuisomgeving. Ze kunnen moeite hebben met het stellen van grenzen en zijn soms te toegeeflijk. Moeders met dit sterrenbeeld zijn creatief en artistiek en gebruiken hun talenten om hun kinderen te inspireren. 

Herken jij jezelf of je eigen moeder hierin terug?

Lees ook: Zijn zwangerschapscravings slecht voor je baby?

2 maanden geleden

Precies waarom geen weegschaal 🤔

2 maanden geleden

Waarom staat weegschaal er niet tussen?

1 jaar geleden

bevat geen enkele overeenkomst

1 jaar geleden

En weegschaal dan?