Snap
  • Mama

Dan zit je daar.....

.....achter de laptop, voor je eerste blog. Ik kreeg dit verzoek van Mamaplaats op 17 april jl. en heb er eerlijk gezegd best een tijdje over na moeten denken. Poeh, een blog schrijven......is dat wel iets voor mij......waarover moet ik schrijven.......hoe vaak ga ik dat dan doen..... Toen bedacht ik me dat ik het vroeger, als kind, geweldig vond om te schrijven. Hele schriftjes vol, met verhalen. In die tijd wist ik het zeker! Ik zou schrijfster worden, later als ik groot zou zijn.

Alle twijfels over boord gegooid en hier is ie dan, mijn eerste blog waarin ik me kort wil voorstellen.

Ik ben Ilonka, vrouw van een echte man-man en trotse mama van een echt meisje-meisje. Schrijfster ben ik nooit geworden, maar sinds een aantal maanden ben ik de eigenaresse van Junior's Suite. In deze e-boutique bieden wij een heel eigen lifestyle assortiment voor baby- en kinderkamer binnen Nederland. Naast het runnen van de e-boutique, heb ik nog een part-time baan als administratief medewerkster.

Ik zou het leuk vinden jullie welkom te mogen heten in mijn wereld (Junior's Suite) en ik hoop dat deze jullie net zo aanspreekt als mij.

12 jaar geleden

Wat leuk! Welkom als blogster op Mamaplaats en ik kan je zeggen het is heel leuk om te doen. Het gaat eigenlijk als vanzelf, tenminste, dat vind ik. Veel succes op Mamaplaats en ik kom zeker eens een kijkje bij je nemen. Groeten, Monica