Snap
  • herfstinhuis
  • gezelligheid
  • pompoen
  • Interieur & Tuin

Breng de herfst in huis met déze ideeën

Een aantal ideeën voor een gezellige herfstsfeer in je huis 🍂

Het cozy seizoen is aangebroken: de bladeren veranderen van kleur, de lucht ruikt naar verse regen en warme chocolademelk wordt gedronken. Het is herfst! En wat is er nu fijner dan je huis gezellig maken, terwijl de regen zachtjes tegen het raam tikt.

We hebben een paar eenvoudige en leuke ideeën verzameld om de herfst in huis te brengen, zonder al te veel gedoe. Dus, trek je comfy trui aan, neem een kopje thee en laten we onze huizen herfst ready maken. 

Kleurrijke bladeren overal!

Herfst betekent prachtige, warme kleuren. Waarom zou je die kleuren niet in huis halen? Ga samen met je kleintje naar buiten en verzamel mooie bladeren in verschillende kleuren, grootte en vormen. Verspreid ze door het huis als decoratie of maak er samen een leuke knutselactiviteit van. Het is een geweldige manier om de herfst en natuur naar binnen te brengen.

Gezellige hoekjes

Maak gezellige hoekjes in huis met zachte kussens en dekens. Denk aan een hoekje met een stapel boeken en een zachte stoel, perfect voor knuffels en voorleessessies. Of creëer een hoekje met kaarsen en geurige herfstgeuren waar je kunt ontspannen na een drukke dag. 

Snap

Pompoenen en kaarsen

Pompoenen zijn niet alleen voor Halloween! Ze zijn geweldige herfstdecoraties. Je kunt samen met je kleintje kleine pompoenen schilderen in vrolijke kleuren en ze in huis neerzetten. Voeg wat geurige herfstkaarsen toe voor een extra gezellige sfeer.

Tip: voor de pompoenen kun je het beste langs de boer gaan. Die verkopen vaak pompoenen in leuke vormpjes en verschillende tinten oranje! 🎃

Bakken en koken

Wat is er lekkerder dan de geur van versgebakken koekjes of een stoofpotje op het vuur? Neem wat tijd om samen met je kleintje herfstsnacks te bakken en te koken. Je huis zal heerlijk ruiken en het is ook nog eens een leuke manier om qualitytime door te brengen.🥧

Herfstknutsels

Laat jullie creativiteit los en maak samen herfstknutsels. Denk aan het maken van bladafdrukken met verf, het knutselen van pompoengezichtjes, het beschilderen van theemokken of het maken van slingers met herfstbladeren. Deze knutselprojecten zijn niet alleen leuk, maar je kunt ze dus ook gebruiken als decoratie in huis!

We hopen je hiermee geholpen te hebben om je huis helemaal warm en gezellig te maken! Laat in de reacties weten als je nog meer tips hebt voor het versieren van je huis. Happy herfstdagen!

Leestip: waarom de herfst hét seizoen is voor je seksleven

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamaplaats?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.