Snap

6x ideeën om je zwangerschap te vereeuwigen!

Van een timelapse tot een babbelbox en meer!

De zwangerschap is een periode vol bijzondere momenten die je voor altijd wilt vastleggen. Van het eerste schopje tot de babyshower en alles daartussenin. Maar hoe kun je deze momenten op een creatieve manier vastleggen? Wij hebben zes leuke en originele ideeën verzameld om je te inspireren. Schrijf je mee?

Maak een voorspellingspot

Maak een pot waarin je vrienden en familie voorspellingen kunnen doen over de geboorte, zoals de geboortedatum, het gewicht en het geslacht van de baby. Zo heb je een leuke activiteit tijdens de babyshower en kun je later kijken wie er het dichtst bij de realiteit zat.

Maak een timelapse van je buik

Wil je de groei van je buik in één oogopslag laten zien? Maak dan een timelapse van je buikfoto's! Plaats de foto's in een video achter elkaar en voeg er bijvoorbeeld een leuk muziekje aan toe. Zo heb je een leuke en originele manier om je zwangerschap vast te leggen.

Maak een babbelbox

Wil je alle bijzondere momenten en gevoelens tijdens je zwangerschap vastleggen? Maak dan een babbelbox! Hierbij neem je regelmatig een video op waarin je vertelt over je zwangerschap en je gevoelens. Later kun je deze video's terugkijken en herinneringen ophalen aan deze bijzondere periode.

Maak een belly cast

Een belly cast is een afdruk van je zwangere buik. Je kunt dit doen met gipsverband, dat je om je buik legt terwijl je zwanger bent. Later kun je deze afdruk beschilderen of decoreren, voor een mooie en persoonlijke herinnering aan je zwangerschap.

Schrijf brieven aan je baby

Schrijf regelmatig een brief aan je baby waarin je vertelt over je gevoelens, gedachten en verwachtingen tijdens de zwangerschap. Later kun je deze brieven aan je kind geven, als een mooie herinnering aan deze bijzondere periode.

Maak een scrapbook

Maak een scrapbook waarin je allerlei herinneringen en spulletjes van je zwangerschap verzamelt. Denk aan echofoto's, kaartjes van de babyshower, foto's en andere persoonlijke items. Had je gekke cravings of zwangerschapskwaaltjes? Ook dit kun je allemaal verwerken in jouw scrapbook. Zo kun je later alle mooie momenten terugkijken.

Hoe leg jij jouw zwangerschap vast? Laat het weten in de reacties!

Trending op Mamaplaats: Witte ontlasting bij je kind of baby