Snap
  • #jaar
  • #hoop
  • wens

Een jaar gelden

De tijd gaat door

Het is al weer bijna een jaar geleden de eerste miskraam 28 februari 2022.

Een jaar alweer, en wat is er veel gebeurd. Mocht nog een keer zwanger worden maar ook weer bij 11 weken was het hartje gestopt met kloppen. Ik zou aanstaande Maart bevallen van mijn 2e kindje…

Het leven gaat door, en iedereen verwacht dit ook van mijn. De goed bedoelde adviezen, laat het los. Het komt echt wel. Jij word een super moeder.

Ik wil er in geloven maar naar een jaar vol verdriet is en blijft dit lastig. Ik kamp nog steeds met de gevolgen van de 2e miskraam. Nog steeds mijn zowel lichamelijk maar ook mentaal.

Ik word boos op mijn zelf als ik weer jaloers ben om de gezinnen om mijn heen, kinderverjaardagen of een vriendin die zwanger is. Ben ook oprecht blij maar ow wat confronterend.

Vrijdag weer een afspraak bij de gynaecoloog, niet omdat ik zwanger ben helaas. De buikpijn blijft al zins de curettage. Ik kijk er tegen op na alle vorige keren.

Maar we moeten hoop houden.  


Trending: Dagboek van de Psycholoog

1 jaar geleden

Misschien is het ook zo dat we denken dat de omgeving het van ons verwacht ♥️ het is moeilijk, niemand kan voor je invullen hoe je je moet voelen ♥️ hoop houden.. dat is het enige, en dat maakt het er niet makkelijker op 😔