Snap

Kinderstoel

Ben benieuwd wat jullie de beste / fijnste / gemakkelijkste kinderstoel vinden...

Even een blog over kinderstoelen. Ik heb namelijk net een Yaris meegroeistoel op de kop kunnen tikken voor 20,- Euro helemaal nieuw in de doos en ook nog precies de kleur die bij ons thuis bij de meubels past.

Wij hebben altijd een IKEA kinderstoel gebruikt, gewoon omdat die ook makkelijk meegenomen kan worden en handig is met af doen. Echter is het nu niet heel handig mijn dochter continu in die stoel te moeten tillen. Vaak eten wij dan ook aan de "kleine" tafel zodat ze aan haar eigen stoeltje kan zitten en wij haar niet erin en eruit hoeven te tillen. Maar met de 2e op komst wilden we eigenlijk toch wel aan de "grote" tafel gaan eten. Alleen hebben wij een hoge eettafel, meer een bar idee. Nu heb ik dus een Yaris meegroeistoel op de kop kunnen tikken via marktplaats. Een ideale stoel voor onze grote meid. Ze kan er zelf op klimmen en dan kan ze precies bij haar bord. De Yaris is een soort kinderstoel die erg veel lijkt op de TrippTrapp stoel van Stokke, maar deze vind ik veel te duur en winnen is nog (steeds) niet gelukt ;-)

Ben heel erg benieuwd wat voor soort kinderstoel jullie thuis hebben. Vind je die fijn of zou je nu voor een andere stoel gekozen hebben? Tip: hier lees je waarop te letten bij het kopen van een kinderstoel en over veilige kinderstoelen

6 jaar geleden

Dit was echt een slechte koop. Net nadat de garantie verliep ging de stoel kapot. Hij gaat niet lang mee. Niet wat je van een meegroeistoel mag verwachten. De plankjes zitten vast in plastic steuntjes, die kapot gaan. De stoel verkleurd snel en het zijn dunne plankjes. Ik lees nu dat de stoel door de consumentenbond als onveilig wordt beschouwd. Je kind zit er ook heel los in. Voor ons tweede kind hebben we een triptrap gekocht. Deze gaat echt levenslang mee. We hebben ze ook op het kinderdagcentrum voor kinderen met een beperking. Ook daar kunnen ze heel wat hebben. Een baby zit veel beter in de triptrap met verkleiner.

8 jaar geleden

Wij zijn ook terug aan het rondkijken. Als baby zat zoon in Ikeastoel, we hadden nog een ander soort meegroeistoel staan maar blijkt dat de armleuningen te ver vooruit steken en dus past ie zonder blad niet aan tafel. DUS we zijn ook op zoek. Ik ben ook benieuwd naar ervaringen van Yaris!

9 jaar geleden

We denken eraan om een meegroeistoel te kopen voor ons zoontje van 2,5 jaar. We hebben nu een Ikea-stoel waar we tot nu toe heel tevreden over waren. Alleen wil mijn zoontje de laatste tijd ook op een grote stoel zitten zoals mama en papa en is dus niet meer tevreden in de Ikea-stoel. We hadden nu een Yaris op 't oog. Alleen kan ik hier niet veel ervaringen over vinden. Ik heb een tweetal ervaringen gevonden, waarvan eentje heel erg negatief. De stoel zou heel onveilig zijn. Het zitplankje zou ook heel snel loskomen. De lak zou ook heel snel beschadigen. Nu kwam ik toevallig op deze blog terecht en zag dat jij een Yaris hebt. Wat zijn jouw ervaringen tot nu toe met de Yaris kinderstoel? Alvast bedankt voor je reactie.

10 jaar geleden

Wij hebben ook 2 trip traps. Allebei via marktplaats. (toevallig ben ik ook zwanger van de 2e). Beide trip traps hebben we via marktplaats. Daar wordt er inderdaad wel veel voor gevraagd, maar tijdens beide keren verlof had ik genoeg tijd om marktplaats wat beter in de gaten te houden. We hebben voor beide stoelen uiteindelijk 40,- per stuk betaald.