Snap
  • voorstellen
  • moederschap
  • spotlight bloggers

Maak kennis met onze 7 nieuwe Spotlight Bloggers!

Misschien heb je ze al voorbij zien komen

Afgelopen weken zijn er weer nieuwe Spotlight Bloggers live gegaan. Ze bloggen allemaal over verschillende onderwerpen: van het leven in Curaçao of Oostenrijk, tot rouw en verlies of het gezinsleven na borstkanker. We stellen de nieuwe 7 Spotlight Bloggers graag aan je voor!

1. Sietske

Maak kennis met Sietske, onze Spotlight Blogger uit Wernberg, Oostenrijk!🌄 Naast haar liefde voor de bergen, is ze trotse moeder van dochter Meva van één jaar. Met haar bedrijf Meiden in de Bergen inspireert Sietske vrouwen om zichzelf te ontdekken en te empoweren. Haar motto? "Het is niet de bergen die we overwinnen, maar onszelf!" Ga jij mee op ontdekkingstocht?

Snap

2. Anika

Onze nieuwe Spotlight Blogger Anika komt uit een charmant dorpje in Drenthe! 🌸 Als mama van drie jonge kinderen Hope (3), Logan (2) en Peyton (0) en getrouwd met Gerard, deelt ze openhartig haar ervaringen over het leven na borstkanker. In haar blogs neemt ze je mee in haar gezinsleven, haar relatie en de uitdagingen die ze onderweg tegenkomt.

Snap

3. Meike

Maak kennis met Meike. Meike woont sinds 2023 in het zonnige Curaçao met haar verloofde Farley en twee trouwe viervoeters! ☀️ Ze is trotse moeder van vier prachtige dochters: één die voor altijd in hun hart leeft, één van bijna 3 jaar én een eeneiige tweeling die net geboren is!

Snap

4. Simone

Spotlight Blogger Simone heeft vele harten geroerd met haar verhaal over haar zoontje Mees, die begin dit jaar overleed aan acute lymfatische leukemie. Ze is sinds 2016 getrouwd met Wump en samen zijn ze naast Mees ook de trotse ouders van Juul (6). Simone gelooft dat "als schrijven een beetje helpt, alle beetjes helpen." 

Snap

5. Tenicia

Tenicia de Jong is onze vijfde nieuwe Spotlight Blogger! 🥰 Ze is 25 jaar, getrouwd met Bart en trotse mama van hun pasgeboren dochter Alaya. Ze deelt openhartig haar ervaringen over PCOS, haar maagverkleining en de uitdagingen rond fertiliteitsproblemen. 

Snap

6. Denise

Spotlight Blogger Denise woont in het mooie Noordwijk, is trotse jongensmoeder en werkt als pedagogisch medewerker. Denise beschrijft zichzelf als een chaoot, maar met een hart vol liefde voor het moederschap. Samen met haar bestie runt ze "bemoederd," haar online plek vol tips, tricks, een lach en soms een traan.

Snap

7. Jantine

En last but not least Jantine! Ze is een bevlogen moeder van drie kinderen van 15, 12 en 9 jaar, die haar weg probeert te vinden in het professionele leven. Naast haar constante zoektocht naar een carrière die bij haar past, is Jantine een echte sportfanaat én een talentvol lummelaar. 

Snap

Lees ook: Maak kennis met de eerste 9 Spotlight Bloggers!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamaplaats?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.