Snap
  • spotlight bloggers
  • voorstellen
  • bloggen

Maak kennis met de eerste 9 Spotlight Bloggers!

Misschien heb je ze al voorbij zien komen

Afgelopen twee weken zijn de eersten van onze nieuwe Spotlight Bloggers live gegaan! Ze bloggen allemaal over verschillende onderwerpen: van opvoedkundige uitdagingen tot 'mompreneurship' en fertiliteit. We stellen de eerste 9 Spotlight Bloggers graag aan je voor!

1. Inge Maas

Inge (ingemaas1990) werkte als hotelmanager, maar halverwege haar zwangerschap is zij geëmigreerd naar Rome. Naast de struggles en mooie momenten van het moederschap, zal ze in haar blogs ook over het verlies van haar vader en het leven in Italië schrijven.

Snap

2. Pauline Steerneman

Pauline (Pauline&dejongens) is de lieve, zorgzame moeder van jongens Morris en Hugo. Ze gaat onder ander schrijven over hoe haar kinderen opgroeien in een ondernemersgezin. Op Mamaplaats deelt ze ook haar verhaal over de onzekere start van Morris en hoe het nu met hem gaat.

Snap

3. Nadia Smiet

Nadia (Juf Nadia) is de trotse mama van Vito, getrouwd, juf in hart en nieren en zelfstandig ondernemer. Graag neemt ze jullie mee in haar drukke, maar gevarieerde leventje. 

4. Lisette Toebes

Lisette (Lisette) is moeder van Jens en Isa. Ze probeert de ballen van een jong gezin hoog te houden en maakt daarin vaak net wat onhandige dingen mee. 

Snap

5. Daisy van Maasdam

Daisy (Diyaata) is mama van Zinzi Loua (3 jaar). Ze schrijft graag van zich af (niet te serieus) over het moederschap en alleen opvoeden.

Snap

6. Laura Groot

Laura (Life of Laura) probeert al drie jaar samen met haar vriend een kindje te krijgen. Met haar verhalen probeert ze de humor te vinden in de verdrietige en bizarre situaties waarin ze regelmatig terecht komen. 

Snap

7. Kim Mosch-Wijnker

Kim (Kim Wijnker) geeft je graag een inkijkje in haar imperfectie leven. Met een dosis zelfspot en een vleugje humor schijft ze over wat haar bezighoudt. 

Snap

8. Carolina Bongers

Carolina (Caro) is de supertrotse moeder van Isabella en Daniël. De peuter- en kleutertijd is een uitdagende fase. Op mamaplaats deelt ze haar kennis en ervaringen over die fase én over het meertalig opvoeden van kinderen.

Snap

9. Stephanie van Baggem

Stephanie (Stephanie) is een moeder van een peuterpuber en reuzenkabouter, echtgenoot, werknemer, konijnenmama én reiki teacher. Het is een druk bestaan en dat zelfs zonder actief te zijn op sociale media. Maar, zoals haar dochter zou zeggen 'Rustig ademen mama.'

Snap

Lees ook: 
“Een aaneenschakeling van goede momenten”

Liefs van Roos | SPOTLIGHT BLOGGER's avatar

Super leuk al die verschillende mama's!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamaplaats?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.