Snap
  • kinderkamer
  • babykamer
  • kidsroominspo
  • kleineondernemer
  • In de schijnwerpers
  • Kleurinjeinterieur

Kinder/babykamer inspiratie

Goedemorgen leuke lezers! Vandaag schrijf ik, zoals beloofd, een stukje over kinder/babykamers. Want ik moet eerlijk bekennen dat ik het echt extreem lastig vond om ons kleine kamertje voor Mae in te richten. Maar langzamerhand begint het vorm te krijgen!

De basis:

Mae haar kamertje is klein. Met het oog op de toekomst kan ze straks doorschuiven naar de logeerkamer. Een grote kast en commode paste dus ook niet. Dat werd een zoektocht, maar het is gelukt. Eerst hadden we de Ivar kast van Ikea staan maar nu staat er de Nordkisa van Ikea, een flinke upgrade. Maar deze kast is in het kleine formaat al een tijd niet meer te koop dus dit is een marktplaats gelukje.

Dan commodes, men die dingen zijn duur! Ik hou wel van een beetje budget en dit vond ik bij BabyPark. Een mooie, kleine en betaalbare commode.

Voor de vloer koos ik voor het witte laminaat van de Kwantum. Een fijne basis voor iedere kinderkamer.

Het bedje komt ook van de BabyPark en was ook een betaalbare! Lekker basic weer, kan ik daarna fijn kleur toevoegen.

Het behang is van Bibelotte, maar neem ook eens een kijkje bij Binnenzoet, zij verkopen namelijk ook heel leuk behang voor kinderkamers!

De aankleding

Het behang was de basis en daar ben ik verder op gaan aankleden. De gordijnen (Kwantum) passen precies bij het donkere streepje en ook het vloerkleed (Tapis Petit) en de knoeimat (Eeveve) matcht weer  

Qua accessoires wissel ik een beetje af. Zo wissel ik vaak van posters (zie de tags in de foto’s onderaan de blog) en ook het speelgoed/knuffeltjes in haar kast wisselen. Wat echt niet mag ontbreken (oké niks moet natuurlijk) op je kinder/babykamer is een letter van @lille_i_nord . Ik kreeg de letter als kraamcadeau van 2 vriendinnen. Hij past echt precies tussen het kleurenpalet op haar kamertje. Aan de kast gebruik ik haakjes van @handlesandmore. Deze zijn super handig in gebruik! Ik mag jullie met de code huisje.falurod20 20% korting aanbieden op alles in de webshop! 

Mis ik nog iets? Zo ja, stel je vraag dan vooral in de reacties! Onder de foto’s zal ik de producten taggen! Kijk voor meer foto’s vooral ook even op mijn Instagram pagina @huisje.falurod 

Fijn weekend en liefs van mij! 

Snap
Snap
Snap
Snap
1 jaar geleden

Zoooo prachtig mooi. Leuk geschreven ook! Fijn met de foto's erbij 🥰

1 jaar geleden

Ziet er weer prachtig uit! 😍