Snap
  • drieling
  • mommy
  • drielingmama
  • eerlijkeverhalen
  • In de schijnwerpers

Drieling mama

Even voorstellen… Ons gezin van vijf: Papa, mama en onze drieling (Jexx, Maely en Kyani).

Hi 🙋‍♀️ mijn naam is Khitana(26), mama van een drieling. Op 01-03-2022 zijn Jexx (jongen), Maely (meisje) en Kyani (meisje) met 29 weken en 1 dag na een intense zwangerschap geboren. 

Ja… Dan staat inderdaad je leven wel even op z’n kop. Want opeens heb je een groot gezin. De zorg dragen voor drie baby’s, met alle drie dezelfde behoeften is vrij intens. Maar hé, "you get what you can handle", dus gaan we deze uitdaging aan. En hoe? Bloed, zweet, en ja, ook weleens tranen. Maar vooral ook heel veel liefde. Mama zijn/worden (op welke manier dan ook, en ieder met zijn eigen verhaal) is toch wel echt het allermooiste geschenk. Ik heb een bepaald soort liefde mogen ervaren, waarvan ik het bestaan niet af wist. Maar WOW, wat ga ik hier goed op. 

Ik zal gaan schrijven over ALLES betreft 'het leven met een drieling'. Voordelen, knelpunten, fijne momenten, lastige momenten, goede tijden maar ook slechte tijden. Ik ga vooral EERLIJKE verhalen delen. Niemand maakt mij meer wijs dat je alleen maar die 'roze wolk hoeft te ervaren', maar ondanks dat nog steeds de gelukkigste mama ter wereld kan zijn. 

Elke mama is uniek, en ieder heeft zijn eigen verhaal. 

Blijf mij volgen om mijn verhaal te leren kennen… Ben je nu al erg nieuwsgierig? Volg mij dan op Instagram: @drielingmama_khitana (moedermaffia uitgesloten) 😉 want NEE, ook ik ben niet perfect. 

Tot snel! 

Liefs, Khitana 

Lees ook: "Volg je moedergevoel: ik werd voor gek verklaard tot ik het tegendeel bewees"

Meerling's avatar
1 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie prachtige kinderen. Ik heb zelf een tweeling en ik weet wat moelijke en makkelijker tijden zijn. Ik ga u zeker volgen

Jendrie4's avatar
1 jaar geleden

💙💖💖 super trots op dit gezin liefs omi

's avatar
1 jaar geleden

Mooi en eerlijk intro. Ben benieuwd naar jouw ervaringen in het leven. Mooi gezin! Veel plezier met het maken van deze blogs. Zal ze lezen met liefde en plezier. Ook de minderleuke momenten van het moederschap die we gelukkig vaak ver weg stoppen om te genieten van de mooie dingen.❤️

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Drieling mama Khitana?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.