Snap
  • Gezond
  • ziekenhuis
  • ziek
  • herfst
  • eerlijk
  • oostenrijk

Zal ik dit wel delen?

Deze foto maakte ik al meer dan een maand geleden. Ik had liever een mooie foto geplaatst van de prachtige herfstkleuren die je nu overal ziet, maar ik ben de afgelopen weken amper het huis uit geweest. Ik heb erover getwijfeld of ik dit wel zou delen, want ik wil niet zeuren of alleen maar negatieve berichten plaatsen. De reden waarom ik het toch deel, is omdat ik het zelf ook altijd fijn vind om eerlijke posts van anderen te lezen. Het leven is nou eenmaal niet altijd een perfect plaatje.

De afgelopen maand was er eigenlijk altijd minstens één van ons vier ziek. Niks ernstigs, maar wel vervelend. Net toen ik dacht dat het eindelijk weer beter ging, kreeg Valeria hoge koorts. Het ging zelfs zo slecht met haar dat we naar het ziekenhuis moesten. Diagnose: RS-Virus. De kinder-afdeling lag vol en omdat ze gelukkig niet aan de beademing hoefde, werden we weer naar huis gestuurd. Aan de ene kant was ik blij dat we naar huis mochten, maar ik maakte me natuurlijk nog wel zorgen om haar.

Inmiddels gaat het gelukkig alweer een stuk beter. Ik heb getwijfeld of ik dit bericht zou plaatsen omdat ik niet wil zeuren en het allemaal dingen zijn die weer over gaan. Toch kan het op sommige momenten heel zwaar voelen, vooral in combinatie met de slechte nachten. Deze momenten horen er ook bij en mogen er zijn. Ik vind het in ieder geval altijd fijn om te weten dat ik niet de enige ben.

Gelukkig zijn er ook veel momenten dat ik wel van mijn kinderen kan genieten. En hopelijk kunnen we er binnenkort weer op uit om van het mooie weer en de omgeving te genieten. Zodat ik eindelijk die mooie herfstfoto kan posten die ik al zo lang wilde maken.