Snap

40 jaar

sporty spice

Waar zal ik eens beginnen? Mijn laatste post is van 4 maanden geleden, en ik zat toen op -40kg! Ondertussen is daar nog meer vanaf gegaan en zit ik nu op -54kg!! 

Vorig weekend mijn verjaardag gevierd, bye bye 30 hello 40! En wat een verschil, ik zie steeds vaker foto's voorbij komen van mezelf waarbij ik met ongeloof eigenlijk naar de foto kijk. Ben ik dit echt? Nog steeds loopt mijn brein nog achter, want als ik foto's zie denk ik wauw!! maar als ik mezelf zie bijvoorbeeld bij het voorbij lopen in een etalage dan denk ik; ik zie het nog niet (ik zie dan nog steeds een buik en lomp lijf). Het zijn stappen die ik hierin nog moet maken, en ik geloof ook echt dat ik het wel goed komt, alleen moet ik daar nog wel wat geduld bij hebben ;) 

Nog steeds sport ik 2x per week, en als ik een goeie week heb dan 3x per week. Mijn energie wisselt nog, en met het warme weer was het echt afzien voor mij. Veel last gehad van duizeligheid waardoor het sporten ook minder moest en iedere dag glas bouillon drinken. Wel merkte ik dat ik in de vakantie meer kon doen en ook langer kon volhouden. Ik heb meer genoten van de dingen die ik deed, en ik durfde ook meer te doen samen met de kinderen. Vroeger ontweek ik glijbanen/trampolines/ kinderdisco/etc omdat ik me zo  lomp voelde of uit angst dat ik door de trampoline sprong of dergelijke. Ik merk dat ik daar nu minder zorgen om maak, en geeft het me ook een soort kick van; kijk! Ik kan en mag dit ook gewoon doen samen met mijn kind, en niemand die raar naar mij zit te kijken. 

Ondertussen moet ik wel weer een nieuwe garderobe hebben, want in totaal ben heb ik 5 vuilniszakken aan kleding weg gedaan! Volgende maand is het 1 jaar geleden dat ik geopereerd ben, en ik ben zo onwijs trots tot waar ik nu gekomen ben. Het was pittig, maar het heeft voor mij zoveel goeds gebracht, conditioneel ben ik zover vooruit gegaan dat ik durf te zeggen, ik heb een gezond lijf! 

De outfit op de foto is niet mijn dagelijks outfit hahahaha, maar mijn verjaardagsoutfit van afgelopen weekend, thema was jaren 90 en wat past daar nou beter bij dan sporty spice van de spice girls :) (al moet ik bekennen dat ik die broek nu iedere avond aan heb omdat het zo lekker zit hahahaha)


Trending op Mamaplaats: Onverwacht verjaardagscadeau: “De tranen stonden in mijn ogen”

3 dagen geleden

Wat super goed. Topper!