Snap
  • Bevallingsverhalen
  • herstellen

Herstellen na de keizersnee

Simple way out
5 jaar geleden

Oew wat heftig voor jullie zeg. Een goede vriendin van me heeft dat ook, dus heb van dichtbij meegemaakt hoe dat is. Zij hebben nu een zoontje van 3 maanden, na 9,5 jaar proberen zwanger te worden. Ik hoop van harte voor je dat jullie een 2de wondertje vroeg of laat mogen verwelkomen. En hoop nog meer dat deze zwangerschap gewoon goed mag gaan en geen teleurstelling wordt. Gefeliciteerd in ieder geval. Ik gun het je!!!

5 jaar geleden

Ik heb er zelf nog steeds wel last van dat het litteken irriteert. Maar ik heb er idd een prachtige zoon aan overgehouden en de wens voor een tweede is groot. Daar zijn we nu al bijna 2 jaar mee bezig, maar wil nog niet helemaal lukken. Ik ben nu ook eigenlijk zwanger, maar weet al dat dit helaas weer een miskraam gaat worden. Mijn zoontje kwam ook met wat hulp, ik heb PCOS namelijk.

5 jaar geleden

Wat vervelend zeg :( ik hoor dat eigelijk heel vaak: dan voel ik me ook lullig om te zeggen dat het voor mij ech niks voor stelde. Die foto is helaas niet van mij. Dat is er 1 die ik van google heb geolukt haha. Mijn litteken is ook lelijk en heb onder het litteken mega blauwe brede striemen zitten. Maar dat intesereerd me niet. Niemand die het ziet en mn man geeft overal een positieve draai aan. Heb je 1 kindje? Zo ja, is er ondanks deze shit ervaring wel nog een wens voor een 2de?

5 jaar geleden

Wat fijn om eens een soortgelijk verhaal te horen. Nu heb ik bij de oudste wel 12 uur weeën gehad en ben ik 1.5 uur aan het persen geweest en ben ik 6x flauwgevallen voordat het een keizersnede werd. Maar ik mocht een dag eerder naar huis als de procedure en heb ook geen pijn gehad. Liep op dag 4 de hond al uit te laten en op dag 8 liepen we al in de stad ? Het herstel van de natuurlijke bevalling van onze dochter vond ik veeeeel heftiger. En die duurde maar 3 uur vanaf dat mijn vliezen braken totdat ze er was