Snap
  • Baby
  • Babyspullen

Zal 1591 het geluksnummer zijn?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Met dit mooie weer op pad met z'n 4tjes, de weg er naartoe en terug zijn nog niet zo gezellig...

Helaas, helaas ik ben niet de testmama van de Babboe bakfiets geworden. Heb gelezen dat de fiets inmiddels bij Dione terecht is... Na lezen van haar blog denk ik: dit wil ik ook!

En laat er nu weer een actie zijn waarmee je een bakfiets kunt winnen, top winactie Mamaplaats en Babboe. Ik doe dus gewoon weer mee. Heb reactie 1591, haha blijkt maar weer hoe populair de bakfiets is. Een hele kleine kans, maar ja wie niet waagt..

Met dit mooie weer nog meer een uitkomst.

Afgelopen woensdag boven de 20 graden, mijn man had zijn parttime (mid)dag en ik nog verlof, dus met z'n viertjes op pad. Maar tja, Hugo kan nog niet op de fiets... Dus papa met Pim op de fiets en ik samen met Hugo in de auto er achteraan. Da's toch niet ideaal. Het is ongezellig en in de auto geniet je toch een stuk minder van het mooie weer;)

Wel een hele gezellige middag gehad. Pim heerlijk gespeeld. Er waren oa allemaal trapauto's en meneer denkt heel goed te kunnen rijden, haha - trappen kan 'ie nog niet echt en het sturen laat ook te wensen over. Dus wij hebben heel wat rondjes voorover gebogen over de trapauto gelopen, en Pim maar wijs kijken en glunderen!

Hugo heerlijk rond gekeken en veel zijn mooie glimlach laten zien - na wat opstart problemen lacht hij inmiddels gelukkig veel!

Dus ook zonder bakfiets genoten, maar samen heen en terug was nog gezelliger geweest. Ik ga dus maar weer (net als alle andere 1500+ moeders) hard duimen...

9 jaar geleden

Oh de helft is weg gevallen... Het is natuutlijk heel veilig - anders is het niet op de markt - maar zo voelt dat niet voor mij☺️

9 jaar geleden

Vind dat op een of andere manier een heel eng ding

9 jaar geleden

Heb je wel eens aan de maxi cosi drager voor de fiets gedacht als jullie toch alle 4 samen zouden willen fietsen. Dat ding is echt ideaal :) (voor het geval je het deze keer weer niet wordt, anders is dat natuurlijk niet meer nodig ;))

9 jaar geleden

Zeker;)