Snap

Wolken, wolken, wolken......dit ook, maar dan één die de boel opvrolijkt!

Voor een boost in de baby- of kinderkamer, heb je tegenwoordig keuze uit een enorm aanbod muurstickers. Hiermee creëer je, met een beetje geduld, je eigen wandbekleding. De stickers zijn relatief makkelijk aan te brengen en zijn de ideale oplossing voor zowel grote als kleine muurvlakken. Elke droge en vlakke ondergrond is geschikt, een geverfde muur bijvoorbeeld maar ook gladde tegels, glas, houten panelen enz. In onze e-boutique verkopen wij muurstickers van Domestic. Zij waren het, die als eerste op de markt kwamen met muurstickers. Alle ontwerpen zijn zo gemaakt dat je ze kunt gebruiken naar voorbeeld, maar als je genoeg inspiratie hebt kun je er ook voor kiezen ze naar eigen idee te plakken.

Neem nou ‘Cloud’, een sticker van een enorme wolk…….of is het nou toch een boom. Eén ding is zeker, hij brengt leven in de brouwerij en je kindje zal er niet op uitgekeken raken. Want iedere keer als je naar de stickers van Domestic kijkt, zie je weer iets nieuws.

Erg leuk die stickers, maar hoe verwerk je ze nou? Het is echt heel makkelijk, want ze zitten op een transfervel waar je de vormen grof uit kunt knippen zodat je ze één voor één over kunt brengen op de muur. Even stevig overheen wrijven (of een rubberen rolletje gebruiken, in iedere hobbywinkel te koop) en de sticker zit. Als je er op den duur dan toch ooit op uitgekeken zou zijn, kun je er met de föhn overheen blazen, waarna ze er vanzelf af zullen vallen.

Klik hier voor inspirerende muurdecoratie http://www.juniorssuite.com/catalogsearch/result/?order=name&q=domestic