Snap
  • moederschap
  • Luiertest
  • duurzaam

Vakantie? Niet zonder Bambo Nature!

Deel 2

Je hebt twee soorten moeders. De moeder die op vakantie gaat en daar luiers koopt, of de moeder zoals ik, die een halve koffer vult met haar eigen vertrouwde Bambo Nature luiers.

Inmiddels zijn we een jaar verder (lees hier mijn eerdere blog) en domineert dit mooie merk nog steeds in grote hoeveelheden de lades en kasten thuis. Wat ons betreft echt de allerfijnste luiers. Zacht voor haar billetjes, en beter voor het milieu. Wasbaar luieren is natuurlijk het allerduurzaamste, maar na meermaals proberen hier heb ik het rond maand 6 opgegeven. De jongste vond het gewoon niet fijn.

Er zijn een aantal punten die ik heel belangrijk vind bij zowel luiers als huidverzorging. Om te beginnen wil ik dat er geen troep in zit, waar Bambo Nature gelukkig aan voldoet. De luiers zijn helemaal vrij van parfums, lotions en parabenen. Helemaal schoon en huidvriendelijk, zelfs voor de meest gevoelige huidjes. Wij hebben nog nooit iets van luieruitslag gehad hier en ze zijn heerlijk zacht.

Nog belangrijker: de meiden lekken nooit door! Verder kijk ik altijd naar ecolabels. En laten zij nou het EU Ecolabel én Nordic Swan label hebben 😌 Dikke pluspunten voor mij, wat dat betreft.

Bambo Nature is een prachtig merk die zich in zet voor onze wereld 🌿 Want wist je bijvoorbeeld dat ze de volledige opbrengst van de proefpakketten doneren aan het IVN Scharrelkidsfonds? Voor maar €1 kun je een proefpakket bestellen om daarna hopelijk net zo enthousiast als wij te worden!

Ik vind het een eer dat ik voor de tweede keer met dit mooie merk mag samenwerken.

Hebben jullie al een set luiers besteld? Met mijn code KYRA10 ontvang je 10% korting op je bestelling 🫶🏻