Snap
  • Natuurlijkouderschap
  • milieuvriendelijk
  • luiers
  • #advertentie
  • BamboNature

Huid- en milieuvriendelijke luiers? Oh ja!

Bambo Nature review

Toen onze jongste te vroeg werd geboren, moest ik in alle chaos de juiste luiers zien te vinden. Wij hadden namelijk een hele lading wasbaar klaarliggen waar zij natuurlijk nog lang niet in paste. Mijn zoektocht begon. Ik had een premature luier nodig zònder al die rommel er in. Bambo Nature kwam al snel voorbij en ik besloot ze te bestellen.


Ze verzoop nog steeds in de premature luiers, maar ik was meteen tevreden over de fijne, zachte luiers en pasvorm. Ze blijft droog, hij sluit mooi aan en wat ik oprecht nog het allerfijnste vindt is dat de luiers echt vrij van troep zijn. Er zit géén parfum in, geen lotion en geen parabenen. Ze zijn schoon en huidvriendelijk, zelfs voor de meest gevoelige huidjes. Daarnaast is Bambo Nature gecertificeerd met het EU-Ecolabel én het Nordic Swan label. Met al die pluspunten erbij moest dit wel de beste luier voor ons zijn.


We zijn inmiddels 7 maanden verder, wasbaar ligt nog steeds in de kast omdat ze het niet prettig vindt. Gelukkig ligt de la gevuld met Bambo Nature en kan ik haar met een gerust hart in de luiers hijsen. Toen deze samenwerking op mijn pad kwam kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Ik heb het al vaker met jullie gedeeld maar ik ben al 7 maanden fan!

Wist je dat Bambo Nature de volledige opbrengst van de proefpakketten doneert aan het IVN Scharrelkidsfonds 🫶🏻 Voor maar €1 kan jij de luiers testen en hopelijk net zo enthousiast worden als ik 😊

Klik hier

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bambo Nature.

1 jaar geleden

Saai

1 jaar geleden

Wij zijn inmiddels uit de luiers maar ik heb jaren niets anders dan Bambo gebruikt voor mijn kinderen. Ze nemen veel vocht op dus je hebt er minder van nodig. Ik heb er wel een poosje inleggers bij gebruikt toen mijn baby 10x per dag een keutel uitpoepte, deze zijn verkrijgbaar voor wasbare luiers maar bleven ook prima in de bambo luiers liggen. Er was ook altijd wel een webshop met een aanbieding te vinden.

1 jaar geleden

Klinkt goed!