Snap

partyplanning voor le baby's big day! Plan like a pro?

Jaja het is stil geweest vanuit mijn kant....I've been busy! Met wat? Partyplanning

Lieve mama's, het is alweer een hele hele lange tijd geleden dat ik heb geblogd, 

tussen het eten,spelen,potje etc van baby door....heb ik nauwelijks tijd gehad om adem te halen.

want baby is bijna 1, en dat betekend een knalfeest, ik, autist, dont like big things, lots and lots of people...

NORMALLY! Maar nu wel, want het is voor mijn lieve kleine man, en opeens snap ik , EINDELIJK waarom je je verjaardag viert en waarom dat een BIG thing is, of je het nu groot of klein houd! Het is en zal voor altijd de meest bijzondere en mooiste dag van mijn leven zijn, de dag dat mijn lieve kleine baby bij ons kwam! 

Back to the point, dat ademhalen was dus wel een dingetje, en time management was NOT on my side, alhoewel, het is vrijdagavond(nacht) en bijna alles is al klaar, en zondag is THE DAY, dus het valt allemaal wel mee qua timing. Maar meer voor mijn gevoel, wanneer heb ik nu eindelijk rust? en vertrouwen dat het goed komt=is? I guess when the party starts....want:

we have music, een echte band! 

we have drinks (mostly non-alcoholic hello...baby turns 1!)

we have party favors,

we have a bouncing thing

we have a little play area for babies

we have a lot of food

we have even more food

we have snacks

we have cakes

we have a full on staff

we have a big venue

we have a photographer

we have moviemaker

we have kids that will perform

oh and baby will be baptist as well today

we have a big guest list

we have security

en wat denk je dat ik was vergeten door al het plannen en organiseren,delegeren en proberen rustig te blijven?

EEN KADO VOOR MIJN 1-JARIGE ZOON!  (hetgeen wat ik als kind, altijd het aller aller leukste vond aan mijn verjaardag) en ik had er gewoon niet aan gedacht, gisteren schoot het me opeens te binnen, dus vandaag heeeel snel een kado gehaald en 1 besteld......

Hoe ging het plannen en vieren van jullie 1e verjaardag?

7 jaar geleden

Het is morgen! !!

7 jaar geleden

Lekker doen zoals jij graag wilt hoor :) vier het leven ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad!

7 jaar geleden

Hoi, ja ik vind het ook lastig plannen hoor! !! Fijn dat de kleine het leuk had!

7 jaar geleden

ook heel leuk!