Snap
  • Baby
  • zoon
  • ziekenhuis
  • ziek
  • MRI
  • Flevoziekenhuis

MRI uitslag

Het was fijn om weer thuis te zijn en ons gezin compleet te hebben.

Deel 6:

Heb je deel 5 nog niet gelezen? Die lees je hier ——> 

https://www.mamaplaats.nl/blog/baby/dagen-in-het-ziekenhuis

Verder ging hij steeds met kleine stapjes vooruit zoals uit een flesje drinken, hij mocht een speen en de medicijnen werden steeds verder afgebouwd. Ons vechtertje! Wat deed je het goed tegen alle verwachtingen in!

Op 22 maart kregen wij te horen dat de MRI uitslag binnen was. Nou daar gingen wij dan met lood in onze schoenen.

Wij kregen te horen, dat we heel snel hebben gehandeld en dat we echt Jayvano’s leven hebben gered. En de uitslag van de MRI scan? Er was gewoon GEEN hersenschade te zien.

Ik bedoel, hoe dan? Zijn lichaam had nog maar 30% zuurstof voor ruim 4/5 uur!

Wel werd er op onze hart gedrukt, dat het nog kan veranderen. Daarom moesten we 3 maanden na zijn geboorte naar de kinderneuroloog om zijn ontwikkeling in de gaten te houden. (Daar komt een aparte blog van) 

Op 24 maart werden we in de ochtend gebeld door het ziekenhuis. Omdat Jayvano het zo goed deed en stabiel was, hadden ze een ambulance gebeld om hem over te plaatsen naar een ziekenhuis dichterbij ons huis. De arts zei nog: Dit kan nog een paar uur duren, dus doe lekker rustig aan en we zien jullie zo in het ziekenhuis. Een uur later werden we al gebeld dat de ambulance er was om Jayvano op te halen en naar het Flevoziekenhuis te brengen. Wij hebben ons gehaast naar het ziekenhuis en zagen ook nog eens dat ze een gehoortest hadden gedaan en hij daarvoor geslaagd was. Deze dag was heel rommelig en zeer chaotisch. Jayvano werd in een speciale couveuse brancard vervoerd, naar de ambulance gebracht en wij moesten halsoverkop onze spullen gaan pakken!

We hebben onze familie ingelicht. Spullen thuis gezet en we zijn naar het andere ziekenhuis gereden. Jayvano was net geïnstalleerd toen wij kwamen. Het was wel even een puntje om die afdeling op te lopen, want daar was alles begonnen 7 dagen ervoor.

Alles werd uitgelegd aan ons, kregen de passen die we nodig hadden en ze hadden zelfs geregeld dat er 24/7 een camera bij zijn bedje hing, zodat we altijd naar hem konden kijken.

Verder heeft Jayvano nog 1,5 week in het Flevoziekenhuis gelegen en mocht daarna eindelijk naar huis op 3 april.

Het was fijn om weer thuis te zijn en ons gezin compleet te hebben. 

3 jaar geleden

Zo lief!!

3 jaar geleden

wauw wat een vechter. en respect voor jullie