Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Little Dutch actieweken

Kleurrijke dessins en mooie materialen! Zo omschrijf je de kinderkamerartikelen van het succesvolle Nederlandse merk Little Dutch het best. Om ons enthousiasme over dit label met jullie te delen, ontvang je t/m 13 juli as. 15% korting als je voor minimaal € 50,00 aan Little Dutch producten koopt!

Sterren, stippen, stoere auto’s, romantische roosjes en andere dessins op lakentjes, dekentjes, slaapzakjes, badcapes, aankleedkussenhoezen enz……het assortiment is zeer compleet en je maakt er een prachtig baby- of kinderkamerinterieur mee. Bovendien heeft Little Dutch verrassende artikelen op de markt gebracht. Want daar waar je voedingskussen in het verleden op zolder verdween als je kindje wat groter werd, heeft dat met de poefhoes van Little Dutch nu plots een tweede leven gekregen. Bijzonder mooi en sfeervol op het kamertje van jouw kleintje én een hulpje bij het leren zitten. Ook een aantal lampen in de collectie van Little Dutch zijn zeer verrassend te noemen. Met het licht uit lijken deze op het eerste oog enkel een lamp met ruit. Echter zodra het licht aan gaat, verschijnen daar plots een vrolijke dierenstoet, lieve vogeltjes of stoere uilen.

Kortom Little Dutch besteedt veel zorg aan het ontwerpen en ontwikkelen van baby- en kinderkameraccessoires en dit uit zich in de prachtige, kwalitatieve series voor zowel jongens als meisjes. Bovendien worden de artikelen maatschappelijk verantwoord en kinderarbeid vrij geproduceerd en daar waar nodig zijn ze getest bij TÜV Rheinland.

In onze e-boutique Junior’s Suite vind je een groot assortiment van Little Dutch en al deze artikelen zijn uit voorraad leverbaar http://www.juniorssuite.com/accessoires.html/filter/manufacturer/littledutch.