Snap
  • Baby
  • Babyspullen
  • babykamer
  • kinderkamerartikelen
  • Junior's
  • Suite

Junior's Suite gaat voor het eerst LIVE

Met trots zullen wij van Junior's Suite onze collectie baby- en kinderkamerartikelen presenteren tijden het Hemels Wonen Woon Lifestyle weekend.

Met trots zullen wij van Junior's Suite onze collectie baby- en kinderkamerartikelen presenteren tijden het Hemels Wonen Woon Lifestyle weekend, wat plaats vindt in het woonhuis en in de tuin van Hemels Wonen. Tijdens deze bijzondere dagen stellen Judith en Michael de Greef hun huis, werkruimte en tuin open voor publiek.

In het sfeervolle huis van Hemels Wonen kunt u rustig rondkijken en genieten van al het moois dat daar te zien is. Buiten in de grote tuin kunt u een bezoek brengen aan de stands. In totaal zijn er 24 enthousiaste bedrijven die deelnemen aan dit evenement. Zo zal er van alles te vinden zijn op het gebied van wonen, interieur, buitenleven en lifestyle. En bij de keuze van de participanten is er ook aan de mannelijke bezoeker gedacht.

Wij van Junior’s Suite tonen tijdens deze dagen de nieuwste collectie (2013) babykamerartikelen van A Casa do Bebé. Daarnaast vindt u in onze stand uiteraard de prachtige baby- en kinderkamerartikelen van Amandine de Brevelay, Little Dutch, Bed and Philosophy, de heerlijk zachte knuffels van Bukowski, de vrolijke spaarpotten van Dhink etc. Voor al diegene die op zoek zijn naar wandbekleding, u kunt rustig bladeren in de behangboeken van Sandberg. Dit Zweedse merk biedt een bijzonder mooie collectie behang voor de baby- en kinderkamer.

Wanneer u even bij wilt komen is het op het gezellige terras goed toeven. Onder het genot van een kopje verse koffie en een huisgemaakt taartje kunt u alle indrukken rustig op u in laten werken. Voor de complete exposantenlijst kijkt u op Junior's Suite.

8 en 9 september 2012 11.00 - 17.00 uur Vrije toegang Locatie: Smitseind 27 5525 AN Duizel