Blog header image

Hi, Korall hier!

Wie ben ik?

Ik zal maar even beginnen met voorstellen, ik ben Korall Koornstra (20) en ik heb mijn eigen nanny bedrijf: Korall's Kids Care 'De nanny-service die alleen werkt met pedagogiek studenten' 


Www.koralls-kids-care.com


Ik ben opgegroeid in Friesland in een heerlijk huis in het bos maar ik kon niet wachten om uit huis te gaan, lekker naar de stad.. 


Toen ik door corona mijn HAVO diploma opeens had gehaald (zonder examen te doen YES) kon ik eindelijk naar de stad verhuizen Amsterdam here I come! 


Ik begon de opleiding Pedagogiek aan de HVA en binnen een maand had ik mijn eigen bedrijf opgezet, hoe gaaf!? 

Ik vind het zo belangrijk en leuk om mijn eigen pad te bewandelen

TODO: Add alt to media

@Koralls_kids_Care


Oppassen is één van mijn grootste hobbies, ik vind kindjes echt zo leuk; hoe bijzonder is het dat baby's en kindjes zich zo snel ontwikkelen. 


Ik vind het ook zo bijzonder om zo veel gezinnen te kunnen helpen met wat ik doe. Een lieve, betrouwbare nanny/oppas aan huis is echt zo belangrijk! 


Ik ben lekker positief en ik zit in een heerlijke flow!

Als jonge onderneemster maak ik enorm veel mee, ik leer elke dag weer veel nieuwe dingen. Ik vind het zo belangrijk en leuk om mijn eigen pad te bewandelen. Ik ben lekker positief en ik zit in een heerlijke flow! 


In mijn blogs ga ik heerlijke & eerlijke verhalen delen over het ondernemerschap, nanny ervaringen (grappige verhalen, heftige verhalen) en mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik neem je graag mee in al mijn avonturen, volg je mij? 


Liefs, 

Korall 


Trending: Litteken verdriet

5 dagen geleden

Ik lees graag met je verhalen mee, wat ben je lekker bezig!

5 dagen geleden

Wat super leuk dat je een reactie achter laat! Dankjewel

5 dagen geleden

Welkom Korall! Ik kijk uit naar je blogs :)

5 dagen geleden

Ahh dankjewel! Ik heb er super veel zin in, ik heb leuke onderwerpen op de planning staan, ben ook heel benieuwd wat jullie er allemaal van gaan vinden

6 dagen geleden

Ook leuk om elkaar te volgen op instagram: koralls_kids_care