Snap
  • Baby
  • Sterrenkindje
  • Regenboogbaby
  • rouwenverlies

Flashback Valentijnsdag 2020

Valentijnsdag 2020:

Op vrijdag 14 februari was het zo ver; de 20 weken echo stond gepland. Al hield ik in mijn achterhoofd dat het mogelijk was dat er een afwijking geconstateerd kon worden, had ik nooit verwacht dat ons hele leven vanaf die dag volledig op z’n kop zou komen te staan.

Owen had een flinke hartafwijking en 6 dagen later beoordeelde een cardioloog dat het nog veel complexer bleek te zijn. Meerdere hart afwijkingen met weinig kans van slagen.. Het besluit moeten nemen om de zwangerschap af te breken om zowel jou als ons een hele hoop leed te besparen.. Uit liefde hebben we je moeten laten gaan..

En dan vliegt ineens het jaar voorbij en is het opnieuw Valentijnsdag. Het zorgt ervoor dat ik de dagen weer herbeleef. Ik kan bijna tot in detail herinneren wat er in die 12 dagen zich heeft afgespeeld. En tegelijkertijd word ik teruggefloten naar het hier en nu, omdat jouw zusje zich ieder moment kan aankondigen. En ik denk dat dat mijn redding is; een positieve kant op deze toch wel moeilijke dag, waarop vorig jaar de grond onder onze voeten vandaan werd geschopt. We moeten door, en dat wil ik ook. Want ik denk dat Owen niet zou willen dat we alleen maar verdrietig zouden zijn. Uit liefde geboren en uit liefde moeten gaan.. mag gepaard gaan met een traan, maar vooral de trots en de liefde blijft overheersen ❤️