Snap
  • Baby
  • pregnant
  • boysmom
  • giveaway
  • zwangerschapsfotografie

Beroepsgeheim..

Afgelopen maart deed ik mee aan een winactie op instagram, je kon een fotoshoot naar keuze winnen bij Sabrina Serraarens of te wel photography with love. Twee weken voordat ik deze prijs won had ik een zwangerschapstest gedaan en mega blij dat we voor de 3de keer zwanger waren, maar gezien ik op dat moment pas 7 weekjes zwanger was, was alles nog mega pril natuurlijk en wilden we het nog aan niemand vertellen, gezien het bij de eerste met 11 weken was fout gegaan.

Ik heb Sabrina een mailtje gestuurd en haar in vertrouwen genomen, dat ik zwanger was en dat niemand het nog mocht weten maar dat ik als ik verder in de zwangerschap zou zijn, graag door haar mijn zwangerschap wilde laten vastleggen.

Het was dus de bedoeling dat de zwangerschap voorlopig nog even geheim zou blijven. Bij 12 weken zou ik haar weer contacten hoe het ging en zodra de 20 weken echo had plaats gevonden, spraken we een datum af voor de shoot als ik tussen de 30 en 33 weken zwanger was.

Zo gezegd, zo gedaan, de shoot stond gepland voor donderdag 29 augustus, ik was toen bijna 32 weken zwanger. We hadden afgesproken dat zowel Jasper als Noah ook meegingen, dus het werd uiteindelijk een familie-zwangerschapshoot. 

Snap

De fotostudio van Sabrina is in Brielle, vlakbij Rotterdam, dus voor ons iets langer dan een uurtje rijden. Die donderdag ochtend vertrokken we rond kwart voor negen, om op tijd in Brielle aan te komen. Iets later dan 10.00 uur (door file en wat opstoppingen) kwamen we aan bij de studio en werden we welkom geheten door Sabrina. Na een korte rondleiding in haar kantoor en studio en een kopje koffie en thee, zijn we begonnen met shooten. 

In haar fotostudio hangen de mooiste accessoires en jurken, niet alleen kan je hier terecht voor zwangerschapssessies maar ook voor newbornsessies, kindersessie, cakesmash, familiesessie, milestonesessie, babysessie, minisessie, superheldensessie, prinsessensessie, gezinssessie en een kerstsessie

We besloten om eerst te starten met de gezinsfoto, ik had voor ons allemaal een spijkerbroek in dezelfde kleur en een wit shirt mee genomen. Noah was iets met zijn verkeerde been uit bed gestapt dus had er niet heel veel zin in. We besloten muziek op te zetten en langzaamaan kwam er een spaarzaam lachje op z’n gezichtje. 

Snap
Snap

We hebben een paar super leuke foto’s met z’n drieën kunnen maken en ook nog een paar samen als papa en mama. Daarna mocht ik me omkleden, om in de mooiste jurken te stappen, van onder andere het merk Mii Estilo. Ik begon mijn shoot met een prachtige witte kanten jurk, alsof ik opnieuw in m’n trouwjurk stond, daarna volgde een andere witte kanten jurk, een blauwe en een zwarte jurk. Ook hebben we iets speciaals met de naam van de baby gedaan, dat was zoooo spannend om dan eindelijk de naam te laten zien. Gelukkig heeft Sabrina beroepsgeheim en weet ik dat de naam nog even veilig bij haar is. Zodra de baby geboren is kunnen we die foto’s ook tonen. 

Snap
Snap

Na ongeveer anderhalf uur in de studio aanwezig te zijn geweest, zat de zwangerschapssessie erop. Gelukkig gingen we de dag erna op vakantie, dus had wat andere dingen aan mij hoofd maar ohh ohh wat was ik nieuwsgierig naar het eindresultaat. Het liefst had ik de foto’s natuurlijk dezelfde dag nog gehad, maar dat kon natuurlijk niet. Mijn geduld werd op de proef gesteld en ongeveer 2 weekjes later kregen we de bestanden doorgestuurd van Sabrina. Wauw wauw wauw wat ben ik mega blij dat we als gezin voor haar lens hebben mogen staan en dit hebben mogen doen.

Neem zeker even een kijkje op haar instagram pagina en haar website

https://instagram.com/sabrinaserraarens_photography

https://photographywithlove.nl/

Tot snel en liefs Evi 

Het zijn zeker hele mooie foto's !